Birde arkadaşın yazdığı lafı söyleyi unutuyordum. Cuma aldık C.tesi saat 14.00 e kadar söz verdi. Sözde 22.07 de 0/32 imiş saat 22.15 de paneli geri aldıktan sonra 28/32 olmuş

şapkadan mı çıkarttın adamları ? tabiki yönlendirme verdin o kadar salak değiliz.
1- burası tartışma yeri değil
2- ben o sunucuya yönlendirme verdiysem sana ne istiyosan vericem

ben daha çocuklaşmadım ve insanlığımı kaybetmedim. Konuyu direk oraya çekicene sunucuyu elimden direk aldı yerine gel

Reklam yaptığından bahset. Telefonla nasıl konuştuğundan bahset. Telefon kayıtlarını çıkarabilsem zaten çıkarırım, sizin gibi çoluk çocuğun maskarası olmam
3- Csfrekans gibi anasına avradına sövdüğüm adamın yüzüne gülmem ve alışveriş yapmam. Csfrekans Bize yani OS a sövdüğünde telefonunu istediğimizde bile verememişti o günleri unutmadım. Süleyman abim şuan askerde Pazar izninde isteyene telefon numarasını alıp verebilirim.
4- Benim kim olduğumu sizin gibi 2 3 günlük çocuklar değil 6 7 aylık müşterilerim biliyor merak etmeyin.
Csfrekans 'a; ben OS 'u 29 Şubatta bıraktım ve 26 Haziranda geri geldim. Bu arada OS ne müşteriler kaybetti Berk biliyor malesef

Bunlar boş çabalar Alper genç. Hukuka gidiceksen burda çocuk gibi iftira atman niyedir? Haklı olan adam gövde gösterisi yapacağına direk mahkemeye gider
Karalama gençleri sizi

) Hani bi söz vardır. Herkesin derdi biz olmuşuz demekki zamanında İYİ KOYMUŞUZ diye. o laf CSFREKANS ve SEN için geçerli demekki. Sunucuda reklam yapıp adamları banladın. 173 tane local ban sildim. 971 tane normal ban sildim. Bunlar 1 hafta içinde atılanlar. Bu mu insanlık? Karalamadan önce kendinize bakın. Celp kararını bekliyorum

Bizzat evime sen getir olur mu?
İyi akşamlar.