pm.den gelen
http://img338.imageshack.us/img338/3254/44019796.gif
yine bu forumdan bir çok reklam firmasının reklamı bu sitede yayınlandı. 250k hit organiktir googledan gelmektedir.
en son sitede r10 dan Asi ' nin ppc reklamı yayınlandı ve kendisi ref + trafik kaynaklarını gördü.
sana göre 250 bin tekile arama motoru stream ile ulaşılması imkansız gelebilir ama zor değil.
daha önce benzer konudan -rep alıp bildirdiğim için banlandım ama adam galiba haklı. bu hitle r10 da reklam satış yapılmaz!
Site hitinin 250K olduğuna tabiki inanıyorum. Ama beni bu hitin doğal olduğuna kesinlikle inandıramazsın.
Hit hileli bir şekilde Google'dan gelebilir, bu çok basit. Bunu nasıl yapabileceğini burada açıklarsam bir çok kişi aynı yönteme başvurarak ve interneti iyice çöplüğe çevireceklerdir. Ben o sansürlediğin anahtar kelimeleri cesurca yayınlamanı istiyorum. Aksi taktirde ne beni, nede bir başkasını inandırabilirsin hitin doğallığına.
+ senin siten gibi aynı yöntemle yüksek hit kasan onlarca site var.
video75.com
izlese.org (Sanırım buda sana ait ve bu siteninde
alexa rankı tavan)
Senin sitende yukarıdaki siteler ile birebir aynı. Buna benzer onlarca site 200-300 bin tekil alıyor. Bunun dürüst bir şekilde yapıldığına kim inanır?
bu hitle r10 da reklam satış yapılmaz!
Kelimelerinde biraz daha seçici olmanı rica ediyorum. Sana satış yapmaman için kötü bir söz söylemiyoruz. Ama burada yanıltıcı bir şekilde insanları kandırmana hiç bir moderator müsade edemez. Sen ise bu durumu basitce propagandaya çeviriyorsun.
Ayrıca "
bu hitle" diye gururlanmana çok şaşırıyorum. Bu hit derken hileli yollarla elde edilen hitimi kastediyorsun? Yaptığınız uygulamayı çok iyi biliyorum. Açılış sayfası kilitleme ile hiç bir farklı yok. Sitenden hemen çıkma oranı %52'ninde üstünde. Buna rağmen hala neyin savunmasını yapıyorsun anlamış değilim!
Yani pardon ama karşında sıradan bir reklam veren yok senin. Sanırım bu işe başlayalı 4 yıl falan oldu. Birazcık güvenin varsa sitene o gösterdiğin screen shottaki keywordsleri sansürsüz yayınlarsın veya diğer R10 yöneticilerinden tecrübeli birine Google Analytics Visitor User daveti gönderirsin. İnceletir ona göre kanıya varırız.
Yani özetle 250K tekilim var diye buradaki 3 kuruş kazanmak için gece gündüz çaba sarfeden insanları yanıltmana izin veremem.
Yaptığın işlemde dolandırıcılık şüphesi seziyorum ve bunu kanıtlamanı istiyorum!
Ayrıca baştan söyliyim: "Burada satış yapılmaz, hadi eyvallah" gibi basit bir cümleyle kaçman beni kesinlikle haklı çıkaracaktır
Son not: O çöp sitenin reklam alanlarını burada satamazsan hiç bir yerde satamayacağını sende adım gibi biliyorsun

R10'u aşağılamadan önce lütfen 2 kez düşünün.