Dostum bu kesinlikle yanlış bir bilgidir. Bu şekilde domein kıyaslaması yapamazsın. Şuan piyasadaki film aratmalarına bakarsan eğer film konularının tamamında nerdeyse içinde film kelimesi geçen bir domein yer almıyor. Örneğin benim sitem buna en büyük örnektir. 6 katagori altında hiç bir katagoriside domein adı ile uyuşmuyor. Fakat bütün alt sayfalarım keywordlarında ilk sayfa ilk üç sıra içerisinde yer alıyor. Aynı başarıyı film sitelerimde gösteremiyorum ama her ne hikmetse. Yalnız dediğin Film İzle titlesinde sana avantaj getirebilir. Ama bu avantajın olmuş olsa bile yinede işi bilmek zorundasın. Bahsi geçen kelime çok kişi tarafından kasılan zorlu bir kelime. Yani demek istediğim bu işler domeinin keyword oluşu ile bitmiş olsa şuan arama sonuçları çok farklı hizmet veriyor olurdu.
Sebep diyorsunda senin evcilhayvanlar.com adlı domaine film eklediğini düşünelim , bir başkası ise filmizle.com domainiyle film eklesin sitesine.
Sen üst düzeyde optimizasyon çalışması yap , siteni her zaman için güncel tut.
Diğer arkadaş senin yarın kadar çalışmadan çok rahat şekilde üstüne çıkacaktır.
Çünkü aramalar genelde " xxx filmini izle " şeklinde yapılacak , googlede içerikle alakalı olan domaini üst sıraya taşıyacaktır.
İstisnalar vardır tabikide ama genel olarak böyledir.