Anan / baban / arkaşın vs. yok mu bi araba binip gidin acile.
Bekliyorum hocam iyice kötüye gidince çağırdım bizimkileri götürsünler diye.
Anlamadığım şey 'doktora giderken niye elinizi vücudunuza değdirme' ihtiyacı hissediyorsunuz

Vücut sızlaması internette zaman geçirmeye engel değil ama dışarı çıkmaya engel...
Sızım sızım sızlayan bir vücut var diye internetten öneri mi beklenir? Ne demesini bekliyorsunuz buradakilerin anlamadım. Sanki biri çıkıp "ben doktorum askdhaskl adlı ilacı kullanabilirsiniz" dese, o ilacı almak için bir yere gidilmesi gerekmeyecek. Eğer başka birini gönderecekseniz ilaç temini için, bi de hastalığınızı anlatması için gitmesini isterseniz daha iyi olur sanırım
Neyse size iyi sızlanmalar. Bu gidişle daha çok günah işlersiniz...
Hocam garip ama vücudun üstünü bırak vücudun altı feci. Ne bi eşofman nede ayakkabı giyebiliyorum.. "Neyse size iyi sızlanmalar. Bu gidişle daha çok günah işlersiniz.." bu sözünüzden ötürüde kınıyorum, boş insandan bi farkınız olmadığını koydunuz ortaya "
katılıyorum arkadaşa atla bi taksiye git doktora.Bilgisayarda oturunca acımıyor mu sanki
Anlamadığım nokta şurası ; sen r10 dan bir deva bekliyorsun fakat doktora gitmem acıyor diyorsun

Acısını geçirecek olan r10 üyeleri değil.Adamlar boşuna diploma almıyor
arkadaşım doktora gitmem demiyorum gidemiyorum diyorum. Doktorlar benim vücudumun acısını ne bilecek? Diplomayı yazarak çizerek alırsın hocam o acıyı tadarak veya hastalığın mikrobunu tadarak almıyorsun. Demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım. @duskorc önerisini uyguladım ve rahatladım. Ben bunu başka nereye soracaktım şuan için? Benimsediğim biyer ve birileri var. Onların her önerileri benim için bi tecrube.
Önerileriniz için teşekkür ederim
-The_CooL dün gece sürdüm kremi sürdükten sonra acısı dindi ama bittikten sonra deri emdikten sonra aynılaştı

-