yakese adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dediğim gibi bakacağız göreceğiz anlayacağız

dsmartta çok yabancı olmadığımız bir kuruluş yayınladığın GS-FB dostluk maçının telif haklarını elinde bulunduran kuruluş
o video goalsarena.com üzerinden alınıyor.önce orayı şikayet edin sonra dsmartı arayıp söyleyin...

yada durun durun google.com u açın gs-fb hazırlık maçı golleri diye aratın 1000 tane site çıkar hepsine dava açın

kendizi komik duruma düşürüyorsunuz.burda 100 lerce insan size gülmeye başladı.neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz.

Siz şuna cevab verin bi ?

"Server parasını ödemediğiniz için server kapanmadımı.Ordaki scriptlerde server kapanınca gitmedi mi ? "

olayı abuk sabuk sağa sola çekmeyin.Haksızsınız , suçluluk psikolojisi için bana nereden saldıracağınızı şaşırdınız.

Ha bu arada ctesi yada pazar günleri noter açık mı ?Galiba kapalı.Daha dün açtım siteyi.Cumartasi günü notere başvurmakta enteresan geldi ?

Aç Google.Com.Tr yi
"galatasaray fenerbahçe dostluk maçı izle" diye arat . Yaklaşık 371.000 sonuç (0,26 saniye) var. hepsini tek tek şikayet ediniz pardon hani DSMART şikayet etsin.Çünki ligtvnin yaptırımı olamayacak bana.Ha o dava açılırsa lütfen sizde gelin hakimin önünde baya güzel sorulara cevab vereceğim , benimde size sorularım olacak.