1- evet Ali Bey hemen cevapları verelim açık açık söledim gel salı günü yazdıklarını ver çalışsın paranı hemen al.
2- hazır ligler açılırken an itibariyle bana biraz pahalıya malolsada noter tarafından satışını yaptığın tespit edilen
windowsturkiye.com emsn.net forexturkey.netl ligtvmacizle.com pizzaturk.com satılıktır
adlı yazındaki LIGTVMACIZLE.COM adresin işimiz dolayısıyla bizi ilgilendirdiği açık açık illegal maç yayını yaptığın adresini verdiğin domainin karşılığı sadece Turkiye ligi değil farklı lig ve organizasyonlardan illegal maç görüntüleri yayımladığını site şahsına ait değilse aracı olduğunu tespit ettik ( resmi kurumla çalıştığımızdan o dilde yazmaya çalıştım

)
http://i1008.hizliresim.com/2010/8/1/1054.jpg
e tabiki bununda bi yasal boyutu var ve gel görki o yasal boyutu araştırma biriminde bizimde şirketimizin bulunması BUYUK TESADÜF
bu tarz illegal yapılanma için onca ödeme yaparken senin açık açık forumda BEN YAPIYORUM diye söylemen buyuk incelikti
TEŞEKKÜR EDİYORUM
işin içini bilmeden çanak tutan bazı arkadaşlar buyrun söyleyeceği olan ?
bu arada
LigTvMacIzle.Com canlı yayınlarını yayıncı sitelerden alıntı yaparak verir. Sitemizde bulunan canlı yayınlar Justin tv, Freedocast, Vshare gibi sitelerden alınarak ziyaretçilere sunulmaktadır. LigTvMacIzle.Com Lig tv ve D Smart platformlarına ait maçların yayınlarını da kendi sunucusundan yapmadıgı gibi aynı şekilde p2p sitelerinden alıntı yapmaktadır. Ilgili kurumlardan herhangi bir talep gelmesi durumunda ilgili içerigin yayınına son verilecektir. LigTvMacIzle.Com kendi sunucularından herhangi bir canlı yayın saglamadıgı için herhangi bir uyarı gelmemesi durumunda yayınlar konusunda sorumluluk sahibi sayılamaz. Telif hakları vb. durumlar konusunda sitemizin iletişim kısmından bize ulaşabilirsiniz.
bu yazı hiçbir işe yaramıyormuş
biraz saygım vardı sana ama değmezmişsin onu gördüm
bak şimdi 1 tane bile maç yayını yaptığı ispat edemezsin , hadi sıkıyorsa ispatlayın.5 tane yazı var sitede.Bir tane bile LİGTV de yayınlanmış maç yok.
Bak bakalım konu açıp konunun içine içerik girmeyince maç yayınımı yapmış oluyorum güldürme
sen değilmisin bana sahibinden.com da bot yazdırıp insanların cep telefonlarına reklam mesajları gönderip rahatsız eden
SUÇLULUK PSİKOLOJİN TAVAN YAPMIŞ DURUMDA SALDIRI YAPARAK ve TEHDİT EDEREK
Bir daha senin ayağına kadar gelip , yok siteleri gösterip ödeme falan istemeyeceğim.
Çalışan sitelerin bilgisayarımda kanıtlarını gösterdim.
Evlisin , benden çaldığın bu paraların eşinin, yada çocuğun olunca boğazından geçecekmi zannediyorsun
Senin nasıl bir insan olduğunu cümle alem gördü.Galiba Allah'a inancın yokmuş.O da gördü
googleda indexi bile olmayan sitenin maç yayını yapması ne kadar bana hit getirir dimi.şu ekran görüntüsünüde alsa idin hukuk departmanınız keşke.adam google da indexi yok , bing.com da indexi yok , kendi sitesinde ligtv yada başka maç yayını yok.onlarıda ekleyin noterede yaptığını iş tam olsun . eksik iş yapıp insanları yanlış yönlendrmeyin