warchild adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 1. madde için kaynak gösterebilir misiniz?

google özgünlük için farklı bi' algoritma kullanıyor diye biliyorum.

Kelimeleri 4'erli olarak sıralayıp varyantlarını çıkartıp, diğer içeriklerle karşılaştırıyor ve aynı olan varyant sayısına göre yazının kopya oluğ olmadığını belirliyor. 1. maddenin komple yanlış olduğunu düşünüyorum. Yazıların sadece başını değiştirip ilk sayfanın komplesine aynı yazıyı soktuğumu bilirim.
Bir SEO eğitiminde vardı ismini şu an hatırlamıyorum. İki nokta arasını kontrol ettiğini söylüyordu burdan yola çıktım. Ayrıca rekabeti yüksek değilse dediğiniz yapılabilir. Bu trustrank ile ilgilidir. Mesela;
Şu ana kadar içerik c/p yapan birisi özgün bir yazı yazdı siz başını değiştirip yazdınız trustrank ınız daha yüksek. Sizin çıkmanız bu durumda doğaldır

zee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
resmen neden sitelerimin tutmadığını açıklayan makale olmuş. bunun dışında türkçe de yazılı kültürün hakımızda pek gelişmemiş olması yazılan bir kaç şeyinde işe yaramaz veya değersiz oluşu büyük sorun. web 2.0'daki en büyük kaybımız bu.
Yorum için teşekkür ederim.

kapsul20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tesekürler yararli bilgiler
Teşekkürler.

@ant07 kimse inanmak zorunda değil. Beğenmediysen uygulama sonucuna katlan, çok bildiğini iddia edip konudan çekip giden grubun yenisi sensin galiba.
"Son dönemlerde Google’da yaptığınız aramalarda konuyla ilgisiz hatta yapım aşamasında yazısı bulunan sitelerin bile bazen üst sıralarda olduğunu görmüşsünüzdür."
Sanırım Google a pek girmiyorsun ama SEO yapmak istiyorsun, bu mantıkla devam et kolay gelsin

Konuyu okumadan yorum yapma! 1. sayfada onun örneğini arkadaşlar açıkça verdi. Yapım aşamasında bir site var ama senin okuma yeteneğin karalama yeteneğine yaklaşamıyor sanırım.