TheMk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu izle online izle gibi ibareler 3 yıldır var ve ben 3 yıldır adsenseden para alıyorum bu ayı mı buldu ve şu var bu tarz olup halen para kazananlar var inş banlanmazlar ama böyle birileri suçsuz yere banlanıp birileri artık neye bağlı bilmiyorum kazanıyorlar, insana koyuyor gerçekten.
Sen benim demek istediğimi anlamadın sanırım. 3 yıldır banlanmamış olman bugün banlanamıyacağın anlamına gelmiyor. Yakaladıklarında banlıyorlar. Muhtemelen şikayet edilmişindir. Videoların içeriğine bakmıyorlar. Açıklamalar onlar için yeterlidir. Sana muhtemelen banlanmana sebep olarak örnek bir sayfa linkide yollamışlardır. Asıl sorulması gereken soru bence sinema film dizi gibi sitelerde reklam yayınlamaya izin vermeyen Adsense neden bu tarz sitelerin reklamlarını Adworsa alıyor? Biz bu reklamları bu tarz sitelerde yayınlamıyacağızda hangi içerikdeki sitelerde yayınlayacağız. Bu konuda Adsense şaibedir. Ama biz webmasterler olarakda bu tarz sitelerde reklam yayını kötüye kullanıyoruz. Video player jpg resmi içine adsense reklamlarını yayınlamak gibi. Bu söz sizin için geçerli değil tabi. Ama bu tarz olaylar genel reklam yayın kitlesine yansıyor.