Merhaba,

VBGRUP.com dan gecen yil hosting+Domain hizmeti almistim.
Ama ortalama 3 aydir kendilerine ulasamiyorum. Sunucu Tasiyacaklarini soylemislerdi en son. 1 hafta bekledim ve bir sonuc alamayinca,tekrar aradim bu seferde dedim yedeklerimi verin baska bir firmaya gececegim. Dedikleri bu yedeklerinizi veremiyorum o sunucu artik bizim yonetimimizde degil, teklan datacenterine ulasip yedeklerinizi alabilirsiniz. Ben teklana e-mail attim ve yedeklerimi istedigimi soyledim ve sunucu ucretini vermedikleri icin yedeklerim otomatikman sistem tarafindan silinmis.Ben bulmalarini karsiliginda ucret verebilecegimi talep ettim,ama bir cevap teklandan malesef alamadim.
Sonra kendilerine tekrar telefonla ulastim ve domain transfer sifremi istedim.
Bir sifre verdiler bunu domain transferi gerceklestirecektim,ki transfer olmuyormus bu domainde kayit edilen yere bagliymis tasima oluyormus. Domain transfer edecegim firma sagolsun domainimin sorunsuzhosting diye bir firmada kayit oldugunu soyledi kendilerine olayi anlatan bir tiket atmama ragmen geri donus alamadim. yani suan domaimin ve yedeklerime ulasamiyorum ve vbgrup.com yetkililerinede ulasamiyorum:S.
bu arada,sitelerinde bulunan ''sozde ofis numarasi sahtedir. o numara bir eve aittir ve baris yolcu veya Yavuz yolcu ( vbgrup.com) hic bir alakasi yoktur. adamin izni olmadan numarayi vermisler. bu numaranin sahibi bunlarla ayni sokakta oturuyormus. Yani suan ne domainime ulasabiliyorum nede yedeklerime 2 yillik anlasma yapmistik adamlarla toz oldular :S

Edit:

http://vbgrup.com/firma-bilgileri.php

Bulunan bilgiler SAHTEDIR!

Guven Reklam Hizmetlerini Telefonla aradim ve boyle bir site ile alakalari olmadiklarini soylediler. Yani onlari vergi numaralari vs kullaniyorlar.
Ofis telefonu diye verdikleride dedigim gibi ev telefonu