liarea adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu piyasayı bu hale getirip işi çıkmaza sokanlar sorumludur burada tabiki arkadşalar haklı aldım ama kimse almıyor diyor çünkü adam disk nedir bilmiyorki bilsede bilmemezlikten geliyor.

Ben sadece olağan sorunlardan bahsetmek istedim çünkü bunlar makinaya göre daha erken veya daha geç olarak karşınıza çıkabilir ama dikkat edin kesin bir tarih verip 1 sene sonra makina patlıcaktır demiyorum sadece disk sorunları karşınıza çıkacaktır ve dolayısıyla vps müşterileriniz mağdur kalacaklardır.

@Bartuc siz sanıyormusunuz 4 tane vps kuruyorlar? 10 liraya satıyor adam şuan en ucuz kiralık sunucu 90 liradan başlıyor
10 liraya vps satan adamdan vps alırsanız tabi ki kesilir sorunlar olur herşey beklenir Ama burada genelleme yapmanız yanlıştır. Müşterilere sorunsuz hizmet sağlamak için gerekli maliyet bellidir. Bu maliyet 10TL'nin çok üstündedir. Arada çürük yumurtalar olduğu için bütün sepeti çöpe atmanız yanlış, çünkü eminim ki, bir sunucuda 8 tane vps açılıyorsa, tek sas diske bunu açmaktansa 3 tane sata2 diske açarsanız çok daha yüksek disk performansı elde edersiniz.