Hayır agresif değilim boş anıma gelip öyle yazmışım kusura bakmayın
Şimdi teknik olarak sata kullanımı yanlış nedenini siz daha iyi biliyorsunuz benden ama açıklamak gerekirse, vpsler diske yüksek derecede i/o ve disk access gönderdiği için diskin bu istekleri karşılaması ve sorunsuz bir iletişim sağlıyabilmesi için iyi bir altyapıya sahip olması gerekiyor.
Bunuda ancak uygun teknolojiler ve diskler sağlıyabilir.
Disk bunlara verdiği cevapları birgün geliyor artık veremiyecek düzeye geliyor şöyle örneklendiriyim; çocukluğunuzda semazen gibi dönersiniz ama bi türlü onlar gibi yapamazsınız başınız döner sonra 1 - 2 dakikalık sarhoş adam moduna girersiniz. Buda böyle birşey işte disk artık yavaş yavaş kendini salıverir ve veri kaybına veya hdd sorunlarına yol açar benım demek istediğim bu.
Bi vps yi 10 liraya satanlar olduğu sürece zaten sata kullanmanız çok normal adam vpsyi bir site için alıyor.
Benım burada lafım tabikide sizlere değil ben kimsenin işini baltalamıyorum herkez istediği şekilde bu işi yapabilir beni ne ilgilendirir ama ben teknik anlamda bunun yanlış olduğunu konuştuğum kişilere dayanarak söylüyorum yani bu konuştuğum firmalarda azbuz değil o yüzden bu kadar kesin ve net konuşuyorum..
Tabikide siz bozuk çiğer satmıyorsunuz benım lafım size değil ama teknikolarak bu meselenın yanlış olduğunu söylüyorum ve ben ne SATA kullanan vps kurarım nede alırım o yüzden düşüncelerim bu yönde
Kimse üzerine alınmasın arkadaşlar, hepinizin işinizi müşterileri memnun etmek için ypaıyorsunuz ama teknik olarak hata sadece.