1. Fıkra
Birgün Bir deprem sonucu Kilisedeki tüm rahibeler ölür.Öbür tarafta Sorgu Meleği hepsini arka arkaya dizer ve tek tek sorguya çekmeye başlar.Birinci sıradakine sorar;
Sorgu Meleği:
-En büyük günahın nedir ?
1. Rahibe:
-Bir erkeğin penisine dokundum
Sorgu Meleği:
-Parmağını kutsal suya batır ve geç
Sıra 2. Rahibeye gelir;
Sorgu Meleği:
-Senin en büyük günahın nedir ?
2. Rahibe:
-Bir erkeğin Penisine elimi attım.
Sorgu Meleği:
-Elini kutsal suda yıka ve geç
Der.Tam o sırada 3. ile 4. sıradakilerin yerlerini değiştiğini gören Sorgu Meleği sorar;
-Neden Yer Değiştiriyorsunuz ! !
4. Rahibe:
Arkadaş kutsal suya G*tünü batırmadan, Ben ağzımı Çarkalayıp çıkiyim
__________________________________________________ _______________
2. Fıkra
Birgün bi adam yurt dışına iş gezisine gitmek zorunda kalır.Karısıda ona gittiği yerin sincapları ünlü olduğu için kendisine mutlaka birtane getirmesini söyler.Adam gider işini görür ve döneceği zaman bitane sincap alır.Hava Limanı'na gelip uçağa binmek ister elinde sincapla fakat içeri almazlar.Oda geri dönüp sincap'ı donunun içine saklar ve tekrar gelip uçağa biner.
Aradan 10 dk geçmeden adamdan iniltiler duyan hostes yanına gider ve iyi olup olmadığını sorar.Adam ise "iyiyim teşekkürler" diyip geçer.
10 dk sonra adam yine "ahh uhh" diye ses çıkartır.Yanına gelen hostesi yine aynı şekilde geri çevirir.
Daha sonra inmeye az kala adam bir "aaahhh" çekerki tüm uçak inim inim inler.
adamı hemen uçaktan indirirler.Adamda hastaneye gerek olmadığını, lavaboya gitmek istediğini söyler.
Adam tuvalate girip sincap'ı çıkarır ve şunları söyler:
-Dal sandın indirdin kaldırdın bişey demedik.Yuva sandın girdin çıktın bişey demedik.Ceviz sandın birbirine vurdun yine bişey demedik.
O cevizleri yuvaya sokmanın ne alemi vardı !?!?!