Arkadaşlar selamlar, öncelikle şunu söyleyeyim ekte vermiş oldugum dosyalar sadece eklentiler içindir .
bu dosyayı server ana dizinindeki cstrike klasörü üzerine yazdırırsanız ,

amxmodx
webmod
dproto
metamod-p
sxei

bu modlara hepimiz aşinayız tek aşina olmadığımız dproto onuda kısaca açıklıyayım.
Dproto steam ve non steam kullanıcıların serverımıza girebilmesi için gerekli olan protokol 47ve48i destekleyen bir emulatördür diyebiliriz. (Bazen görmüşsünüzdür Client protokol older then Server protokol (48)) gibi problemleri bu serverin protokolunun sizin uyguladınız non-steam patchden daha yeni olduğu içindir ve servera giremezsiniz.

sırasıyla komutları veriyorum

yum -y install gcc gdb libstdc++*
mkdir /home/server1 && cd /home/server1
wget http://www.steampowered.com/download/hldsupdatetool.bin
chmod +x hldsupdatetool.bin
./hldsupdatetool.bin
Karşımıza lisans anlasmasi cikacak yes yazip enterliyoruz.

./steam -command update -game valve -dir .
Bu komut işlemi bitirdiğinde Please retry the command gibi bir ibare cıkacak
ve komutu tekrar verecegiz
./steam -command update -game valve -dir .
Dosyaları cekmeye baslayacak
Sira cstrike da

./steam -command update -game cstrike -dir .
bu işlemde bittiğinde serverımız kurulmus demektir.

Altta verdiğim linkten dosyayı indiriniz ve zipten cıkartınız. Winscp ya da herhangi bir sftp clienti ile servernıza baglanın. /home/server1 dizinine giderek zipten cıkan cstrike klasorunu mecvut cstrike klasoru üzerine yazın.

http://rapidshare.com/files/410087471/cstrike.zip

Bu cstrike klasorunde sizin yapmanız gereken ne degisikler yaptım
cstrike/liblist.gam dosyasındaki game_dll li metamod-p olarak ayarldım liblist.gam dosyasını incleyebilirsiniz
cstrike/addons/metamod/plugins.ini ye amxmodx sxei dproto ve webmodun dll lerini ekleyerek calismasini sagladım.

serveri calistiralim.
./hlds_run -game cstrike +ip SERVERIP +maxplayers KACKISILIK  +map de_dust2 -nomaster -insecure &
NOT: Arkadaşlar server.cfg alıntıdır. Bu yüzden biraz araştırarak daha iyi server.cfg 'ler bulabilirsiniz . Ayrıca server.cfg deki su satiri silin

sv_l a n 1
ben upload etmeden önce silmeyi unutmusum.

Uyarı : Webmod o kadarda güvenli olan bir kontrol arayüzü degildir.
Webmodu kapatmak isterseniz
cstrike/addons/metamod/plugins.ini dosyasindaki

linux addons/w/dlls/w_mm_i386.so

satirinin basina ";"(noktalı virgül) koyarak serverinizi bastan baslatin.

Kolay gelsin