Benim içinse soru evet! Çünkü satış konusunda ilk cümlede belirttim magazin stili ön panelin comfy kopyası olduğunu. Yalan yok, gizli bir şey yok, hiç bir şey yok. Ayrıca görünüşün kopyası olması temanın stilinin - kodlarının kopyalandığı anlamına geliyorsa bu sizin algılayışınız ile ilgili bir şey. Temayı 6 haftada bitirdim. Bilmiyorum, 4 günde çizip 4 günde CSS'e dökemiyorum ben. Sidebardaki bilgi kutusu mu aynı? Iconlar famfamfam... Mantık mı? sidebara is_single is_page is_category eklersiniz hepsini kolayca yaparsınız. Acaba merak ediyorum birisini yaftalarken ne kadar bilgisi olduğunu bilmek önemli mi? Aaa doğru ya milletin ağzı torba değil ki büzesin.
Bu konuyu açan kişi temayı özel mesaj ile satmamı istedi. Fiyat istedi. Kişiye özel düzenleme olduğundan kocaelivizyon.com'daki gibi farklı fiyat söyledim. Ayrıca optimizasyon da yapıldı kocaelivizyona. Ardından domain önerdi dedim domaine ihtiyacım yok. Sonra bu konuyu açmış. Sanırım 20 liraya yaptırmaya çalışıyor. Temanın ücretsiz olan sürümü bir işe yaramaz. Eğer şu anki eski sürüm değilse marezdir. Mareze destek vermek isteyen verebilir tabiki.
Bir noktada susarım. Temayı kopyalamış olmam konusunda bir şey demiyorum. Bunun dışında en son wp kullanıcıları için ne yaptınız? Ben mi? Piyasada şimdilik alternatifi olmayan bir şarkı sözü teması yayımladım. Hiç bir dosyasını şifrelemeden...
Neyse yeterli...
Ne bu şiddet bu celal. Konuyu açan kişiye sordum ben. Aynı mesajımı aynı zamanda rep olarak ta iletmiştim hatta kendisine.
Hemen beylik tavırlarla insanların, hele sizin verdiğiniz emeği savunanların, kalbini kırmaya gerek yokmuş değil mi.