1 - flash korunmuyorsa ulaşır çözebilir ( türkiye de kaç kişi ama o tartışılır) ve değiştirebilir.
artı olarak pluginleri ve adıgınız yontemleri yazarsanz pm olrak test etme imkanım olur
2- 1 de dediğim gibi tabiki edebilirler tamamen çalıştırabilirler mi o soru işareti ama flash koruma yontemleri ile de bu bertaraf edilebilir. yüzde yüz müdür. Evet türkiye için öyle dünyadada bunla gelip ugrasacak adam olmaz.
3-
externall ile aldıgın site kaydı herzaman tutulmaz dogru , ozellikle ie undefined cevirir cogu zaman o bilgiyi . ama direk adam swf yi hostuna atarsa calsıtırdıgı yeri almak yuzde yuz basarılı sekilde olur. embedded ise işi cok dolandırmak ve yapmak mumkundur. Sanırm sen bir nevi lisans yapmaya calsıorsn ama boyle bi sisteme gerek yok baska sekillerdede llisan yapabilirsn.
4- 3 ile aynı zaten reff gerek yok . ve ne yaparsan yap bunları korumadıgı surece argo tabirle kabak gibi herşey meydanda olacaktır. Sonra emeğinize cidden yazık olur. zaten flash millet gözünde değersiz cidden üzücü bişey olur kimseye de derdnizi anlatamazsnız maalesef.
EK olarak , bunlar güzel ve tam prof sorular olmuş, ama bunları burda yazmayınız sonra bannercilar zaten flash uzmanıyım diye caka satıyor iyice üstümüze ederler bu sorular onlar için bi nimet

,
Son olarak as3 iyidir yenidir güzeldir ama bi kaç kotu yanı var ben boyle bi projeyi as2 de yapmayı tercih ederdim . tabi nedir proje bilmiyorum. sadece as3 un destekledigi ozelliklerin oldugu bişey ise Allah kolaylık versin sana cidden

Bir çok yeni düşüncem var birde eskiden yaptıgım degişk korumalar. Flash içine url yolunu yazmadan bile işlemler yapmak benim için mumkun

, bu nedemek adam decomp bile edemese yolu ogrenmek için flashı pro ile actıgında yol bile bulamayacak demek . vs vs. Gerçekten hoş ve güzel sorular olmuş . As2 de daha cok cozum sunabilirm.