İncisözlük hakkında çok şey oldu forumda bunun üzerine bununla alakalı bir yazı yazmak istedim ben oradada aktif olmasamda yazarlığım var 4 senedir buradayımda burayıda biliyorum az çok insanların oradaki bir kaç kişiyi referans alarak ki aldıkları kişiler büyük ihtimal uçurulmuştur. Bunlar her ortamda olabilir burada da birisi gelse ç.p. konusu açsa buraya ç.p. forumumu diyeceğiz ?

İncisözlüğün amacı zaten belli, yıllarca bizi uyutan saçma sapan programlar yapan halkı yani bizleri salak yerine koyanlara aslında biz salak değiliz demek istiyorlar. Okan mevzusuna gelince Okanın aslında ne kadar çelişkili biri olduğunu yalanlarını göstermek içinde düzenlenmiş olabilir, bugüne kadar popülerizme karşıyım ben aykırıyım magazini sevmem diyen birinin haftada 3 gün program yapması magazinlerden inmemesi ne yaman bir çelişkidir. Okanın programda kelime oyunlarıyla yaptığı küfürlerden alınmayanlar bir kaç yazar telefonla küfür edince mi alındı ? Okanın ettiği küfürleri anlamayacak kadar safsanız sözüm size değildir alınmayın lütfen. Fog the system, yourock v.s sayamadığım onlarca küfürü programında eden ve programa ekleyen birisini programında edilen küfürede şaşırmamalıdır sen o kadar gizli gizli halka söv al sana küfürün babası. O ortamda gördüğüm kadarıyla amaç herkesin özgür olmasıdır tabi ki 3 konu haricinde ( din, siyaset ve 3. şahıslar. ) sonuçta halka açık bir yer olduğu için kurallara uymayanlar nasıl burada oluyorsa oradada olabilir. Ama onlarda cezasını buluyor 10 bin tane yazar silinmiş toplamda. Ayrıca bazı arkadaşların dediği gibi sadece saldırı yapılmıyor, kan anonsları yardım ve bağış gibi şeyler içinde toplanılıyor ama bunlar öyle herkesin gözüne vurulmuyor başkaları gibi yapan yapıyor gizli kalıyor genelde davulla zurnayla şuraya kan verdim buraya 100 tl verdim gibi yazmıyorlar sadece duyurusu yapılıyor olan bitende veya ayrı yerde. O platformda tanıdğım bir kaç kişi oldu hepside üniversite mezunu ve ekonomik durumlarıda gayet iyi hepsininde amacı stres atmak biraz eğlenmek çünkü yapmacık şeylerden sanal alemde dahi rol yapanlardan sıkılmış insanlar sözlüğün yapısı popüler olaylardan sonra yazar alımıyla bozulmuş olabilir doğruluk payı vardır. Birilerini eleştirirken bilgi sahibi olmadan eleştirmek sizin mantığınızla dışardan birisi r10 hakkında yazı yazsa.
"Dolandırıcıların ve sahtekârların cirit attığı PKK yandaşlarının bulunduğu yönetimi insan kayırdığı bir platform" dese ne kadar doğru olur ? Olmaz değil mi çünkü biz buranın içerisindeyiz böyle olmadığını biliyoruz. Bir şeyi eleştirmek için o şey hakkında bilgi sahibi olmalısın dış görünüşüne bakarak eleştirmezsin.