advaldo nun dediği gibi bu şekilde takibini yapmak imkansız denecek kadar zor.
Dostum onu advaldo değil ben diyorum

. Profil resimlerinin renk tonu biraz benzer diye karışıklığına geldi sanırım.
Ayrıca konuda 2tane server satan firmanın isimleri geçiyor. Sadece bu iki firmayı konuyla bağdaştırmak yanlış olur. Bir çok server satan ve işini layıkıyla yapan firmalar mevcut.(buna bahsi geçen firmalarda dahildir diyebiliriz ve bu düşünce kişiye göre değişir.)
Bu konuya bakan herkes sanacakki oyunyöneticisi ve mga kötü. Ama bir kaç mesaj sonra çoluk çocuk dolmuş dediğiniz mga yı öve öve bitiremediniz. Konu serverlerin suyunun çıkmasından öte
mga nın reklamı ve herkesin cs de yaşadığı kötü yanları anlatmayla devam ediyor. Açıkcası her oyunda kötü bir anınız mutlaka vardır, hayatta olduğu gibi.
Herkes cs de yaşadığı kötü yanlar yerine kendilerini çoluk çocuk diye tabir ettiğimiz arkadaşlarımızın yerine koysa biraz sorun düzelecek. Çünkü bir çok cs oyuncusu çoluk çocuk diye hitap edilen yaşlarda bu oyuna başladılar. En azından ben 15 yaşında bu oyunla tanıştım. 20 yaşında kafelerde internet üzerinden oynamaya başladığımda (aynı zamanda kafeye yardımcı oluyordum) 5-6 yaşında çocukların csyi online oynadıklarına birebir şahit oldum. O dönemde bir çok ufak arkadaşımız ile oyun oynadık. Çünkü internet kafe kitlesi o dönemlerde 8/9 yaş ile 15 yaş arası çocuklardan oluşuyordu.
Esas noktaya gelecek olursak hanginiz çocuk olmadınız? Yada çoluk çocuk yaşında cs oynamadınız? Eğer
çoluk çocuk yaşında cs ile tanışmadıysanız konuya hiç cevap yazmayın. Çünkü bu durumu anlayabilecek olan kişiler sizin tabirinizle çoluk çocuk yaşta cs ile tanışan insanlardır. Çünkü genç kardeşlerimizin neler hissettiklerini iyi bilirler. Fakat bir önceki mesajımda dediğim gibi küfür vb sorunlar
kişinin kendi ahlakını oyuna yansıtmasıyla alakalı bir durum. Bunun dışında hile koruma sistemlerinin yetersizliği ve hileye olan talebin aşırı fazlalığı iyi oyuncuyu da hile kullanmadığı halde hileli yaptı. Sonuç bir çok iyi oyuncu bir çok serverden banlandı. Burada admine hs attı diye banlayan kişiler 9-10 yaşında çoluk çocuk dediğiniz genç arkadaşlarımız değil. Burada genelde banlayan insanlar yaş olarak 18-30 yaş arasındaki oyundan bir b.k anlamayan ve oyunu süper oynuyorum adminlik yapıyorum diyen sözde oyuncular.
Bu r10 içinde geçerlidir.