Beyler son zamanlarda flash as3 ile bişeyler yapıyorum fakat güvenlik meselesi beni çıldırtıyor. İşin aslını flash ustalarından öğrenmek istiyorum.

1) flash içinden bir php sayfasına parametreler gönderiyorum. Fakat bazı programlar veya firefox pluginleri ile swf çalışırken hangi php sayfasına istek hangi parametrelerle gönderiliyor görmek mümkün.Bunu önlemenin bir yolu varmı ve bunu art niyetli biri değiştirebilirmi (istek yollanacak php sayfası yolu değiştirebilirmi)

2) bu da aslında ilk maddenin son sorusuyla ilişkili swf yi decode edip as3 kodlarına erişmek mümkünmüdür. Mümkünse bunlar için bir önlem alabilirmiyiz.

3) swf nin hangi siteden çalıştırıldığını tutmak istiyorum. Fakat araştırdığım yollara göre benim swf nin o anda çalıştırıldığı url i almam için as3 kodları arasında ufak bir javascript çalıştırmak gerekiyor. Daha sonrada bu adresi ilk maddedeki gibi php dosyasını çağırıp parametre ile oraya yollamam gerekli.
Bunun başka bir yolu var mı? Çünkü javascript i kapatırsa ben o anki url i alamıyorum.

4) ben as3 içinde request nesnesi ile php sayfası çağırırsam, php içinde refererr bilgisene ulaşamıyorum. Boş geliyor. Bunu çözsek 3 maddede otomatik çözülmüş olacak.

Uzman arkadaşların yardımlarını bekliyorum