kaliteli serverlerde oynanırsa bu sorun bence kalmaz. çok var piyasada kaliteli ortam adminler map bile değiştirmiyor nextmap da ne varsa o açılıyor öyle sistem kuranlar var. ama bence server sahiplerinden çok sunucu satanlara suç.. çünkü 3-5 kuruş kazanmak için çoluk cocuğa server satılıyor. ee malum sonrasıda böyle.. bende sunucu satış yaptığım için kendimden biliyorum çok o kuyuya düştüm çoluk çocuğa server verdim forumum 1 hafta boyunca aynı server şikayetiyle doldu yani güzel, seviyeli ve sistemi tam oturtmuş yerlerde oynanırsa bu sorun bence ortadan kalkar

TuRuNcu_uA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
He tabi 32 kişilik sunucuları 30 tl ye kiralayanlar da çoluk çocuk dediğimiz kısma asıl zemin hazırlayanlardır.Üstte mga diye belirtmişsiniz,mga yüksek fiyatları ile çoluk çocuk tayfasına daha az hitap ediyor diye düşünüyorum.(Kalitesiyle aldıgı parayı hakediyor.) Biraz araştırırsanız kaliteli yerlerde de oynayabilirsiniz aslında.
offfffffff gene mgaspor burda sanane kardeşim 30+2 30 tl den verenlerden? seni ırgalar mı seni ilgilendirir mi? şimdi burda sana bi kayarım r10 a 1 ay "aman bir daha söverlermi" korkusuyla giremessin. sanane yani isteyen 10 tl e de satar seni ilgilendirir mi???? gene başladın mga reklamları yapmaya. kaç para veriyor mga sana söyle Post kısmını bi araştırsak 100 postun varsa 99 u mga şöyle mga böyle. mga yı çok övüyosunda, cs1.mygamearea.net o çok övdüğün platform'un en hit sunucusunda "tsay dan ananı bilmem naparım" yazılabiliyor.

k1zzle gör artık şu çocuğa kiralık serverlerinden bir tanesini ver yırtınıyor çocuk bu kadarını görmemezlikten gelme hadi by..