günah bee...

(aşağıda boş boş konuşacağım, boş zamanınız yoksa lütfen okumadan hızlıca diğer mesaja geçiniz)

ben bugün sinirlenip google ile ilgili herşeyi kaldırdım sitemden. 1 yıldır uğraşıp açtığım site... bir iki haftadır güzel de para getiriyordu. önce vps aldım yetmedi, sunucu kiraladım hızlı olsun diye, borca girdim... bu sefer de google reklamları geç açıldığı için yavaşlıyordu sitem.... emeklerimin boşa gitmesine göz yumamadım. ziyaretçilerimin kalıcı olmasını istiyordum. tek gelir kaynağım olan adsense'i kaldırdım siteden...! anlık hit iki katına çıktı... reklam olmadan para getirmiyorlar, ama emeğimin karşılığını görmek moral veriyor.

bilişim dünyasını bozan da google'dır, ayakta tutuyormuş gibi görünen de google'dır!!!

google olmasaydı, yine eskisi gibi, güzel ve kaliteli siteler görebilirdik.
www.hostingDownloadYukleKaydetHaberOyunOyna.com şeklinde saçma sapan siteler görmemizin [tek nedeni] google'dır!

10 yıllık flashçıyım, bana flash'I bıraktıran da google'dır!
hazır script kurup üç beş kopya makale ile benden iyi yerlere gelen 12 yaşındaki kardeşlerimizi görünce google'dan daha fazla nefret ediyorum... çocukları heveslendirip okuldan soğutuyorlar, sonra herkesi banlayıp ortada bırakıyorlar.

"backlink kasmak" ne demektir ey internet camiası? backlink nedir? saçmasapan şeylerle kalitemizi yerin dibine geçirip, sonradan bizi beğenmeyen internet dev(e)ine yazıklar olsun!

edit: Reklamlardan aylık 10bin ve üzeri para kazanan arkadaşlar Lütfen şimdi gelip de, "google interneti ayakta tutuyor" demesin... reklamlardan çok para kazanmak [çok kaliteli site yaptığınız] anlamını taşımıyor... internetin çöplüğe dönüşmesinin sebebi google'dır. çünkü çöplüğün içinden birkaç siteyi çıkarıp müşteriye sunabilme becerisine sahiptir. internet ne kadar çöplüğe dönerse, google'a olan ihtiyaç o kadar artar. bu kısır döngüye gireli 8-10 yıl kadar oldu arkadaşlar, cümleten geçmiş olsun