Kardes bastanda soylemistim saldiri, kufur, flood gibi saldirilarda mirc ile alakaniz yok tabi mirc iniz eskidir yenilemek istiyor olabilirsiniz anliya biliyoruz fakat bu yinede size edilen kufurleri saldirilari engellemiycek altini ciziyorum ama yinede yeni bir mirc yaptirmak istiyorsaniz burada cikacagini sanmiyorum Bu siteye goz atiniz cok usta coder arkadaslarimiz var Buradan

1incisi Size yapilan saldirilari proxy girislerinide engellemek icin kanaliniza mirc girislerini yasaklarsiniz size shell saglayan firma ile gorusursunuz mirc girislerini yasaklar veya sifre koyar sadece adminlerinizebu sifreyi verirsiniz onlarda mirc den girerler.

2incisi koruma botu olarakta ScanX tipi bir bot kurdurun shellcinize extra spamfilter ve kufur koruma koyarsiniz.

3uncusu eschat veya flaxchat kullaniyorsaniz onunda senting dosyasindan kopyala yapistir ve kufurleri yasak koyabilirsiniz.

4uncusu size bu hizmetleri shellciniz vermiyor ise ozel mesaj ile msn adresinizi verin bana ben unreal ile alakali seyleri hallederim hic bir ucret talep etmeden

Saygilar.