frmpostcusuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mantıksız geliyorda atıyorum 5 tldir diploma hocalar sizden 20 istiyor demek isteğim buydu hocam...
Kusura bakmayın hcam ben yanlış anladım sanırım, aşağıdaki yorumlara bakılırsa demekki almayı hiç yasal değil

DarksPrince adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında siz çantayı elinizden çekmek istediği anda diplomayı veriyor musun yoksa gideyimmi demeniz gerekirdi. İkincisi olarak işin peşine düşmek istiyorasnız düşmenizde fayda vardır. Şimdi herkes peşine düş diyecek burada sorsan kaçı uğraşacaktır bu iş ile. O yüzden sadece nasıl bir yol izleyeceğine dair gelen mesajlara yönelmen senin yararına olacaktır.
Okul binasından çıktım, okulun çıkış kapısına gidene kadar bahçede epeyi bi yürümem lazım. Kapının onunude klübe falan var bekciler, kantinci..vs oturup çay içiyodular. Onlara telefon açmış durdurun diye. Orda bekledim hoca geldi, klübeye girdik beraber, çanta cekme olayı falan orda olmuştu.

İlginiz için teşekkürler arkadaşlar, yarın ilk işim MEB' e gitmek olacak.

ach adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@DarksPrince devletin imkanlarıda sonuçta kısıtlı her okula yeteri kadar masraf yapamıyor yapsada yetmiyor sonuçta okulların tam anlamıyorlar eksiksiz olması çok pahalıya malolan birşey bu yüzden sürekli ödenek istiyorlar tabi ödenek almakta kolay değil. Okullarında özellikle kendilerini değerlendirmeleri lazım. Örneğin benim mezun olduğum okul Samsun 19 Mayıs Lisesi Samsunda olanların çoğu bilir. Okul yazları ve akşamları otopark olarak kullanıyor bahçesi geniş olduğu için Okul halısahası okul zamanları dışında kiralanıyor ve kantin ve kafeterya çok yüksek fiyatlara kiralanıyor bu sayede okulun bütün gelirleri dönüyor. Birde bu aidat işlerinde paraları kendi çıkarlarına kullananlarda yok değil benim bildiğim kadarıyla. Okul aile birliğinin önemi çıkıyor buradada.

Geçen yaz mardindeydim. Okul bahçesini düğün yaparken kullanmıştılar, sonradan öğrendm ki gelirleri karşılamak için izinli bir şekilde yapmışlar. Tebrik ettim valla. Daha önce duymamıştım ben.