Merhabalar ;
Başlıktada Belirtiğim Gibi Elimdeki Domainleri yavaştan Elden Çıkarmaya Başladım.Bu İşi Tamamen Bırakıyorum.Domainlerim Aşağıdadır....
www.napolyonunhayali.com :
* Bitiş Tarihi : 04.07.2011
* Registar : İsimtescil
* Transfer Ücreti : İsimtescil'e Ücretsiz
* Hemen Al : 40 TL
* Özel Notlar : Bu Domaini İnternetten Para Kazanmak İle İlgili Bir Site İçin almıştım.Ancak Domainin .blogspot.com Adresinden Satış Yapmaya Başlayınca Bunu Hiç Kullanmadım.
www.loremsturkey.com - www.loremsturkey.net - www.loremsturkey.org :
* Bitiş Tarihi : 11.03.2011
* Hemen Al : 80 TL
* Özel Notlar : İnternet Üzerinden Network Marketing Yapan Yüzde Yüz Yerli Sermaye Olan Şirketlerden Biri Olan Erol Marketing Sistem'in Geçtiğimiz Nisan Ayında Adı Lorems Olarak Değişmiştir.Bu Nedenle Bu Firma İle Network Marketing Yapmayı Düşünen Kişiler İçin Jenerik Değerindeki Domainlerdir
www.dundarucarlisesi.com :
* Bitiş Tarihi : 21.02.2011
* Hemen Al : 50 TL
* Özel Notlar : Bağcılar Evren Mahallesinde Bulunan Bir Lisenin .com Uzantılı Domainidir.Ayrıca Eski Mezun Olduğum Lisedir.Siteyi Ben Yapacaktım.Ama Yeni Gelen Müdürle Bir Türlü Anlaşamadık.Bende Siteyi Yapmaktan Vazgeçip Domaine El Koydum.Domaini Aldıktan Sonra Okul Bizden Geri Alır Diye Korkunuz Olmasın Çünkü Okulların .com Domaini Üzerinde Herhangi Bir Hak Talep Etme Durumu Yoktur.Bu Domaine Adsense Reklamlı Bir İntro İle Doldurup Okulun Kendi Sitesine Bi Link Atarsanız ve Siteye De Okulumuza Destek İçin Günde Bİr Kere Tıkalyın Yazarsanız İyi Reklam Geliriniz Olur.
www.film-mp3.com :
* Bitiş Tarihi : 20.02.2011
* Hemen Al : 50 TL
* Özel Notlar : Bu Da Öylesine almış Olduğum Bir Domain
Bütün Domainlerim İsim Tescil'de Kayıtlıdır.Toplu Halde Hepsini Almak İStersreniz Fiyatı 120 TL'dir.İrtibat İçin PM Atınız....