hosttescil neye güvenerek veriyorsun bu teklıfı ?
Merhaba Saadettin Bey,bugün bir başka arkadaşa toplu mail için VPS satışı gerçekleştirmiştik,toplu mail için Kadmy Inc.'nin Mail Them Pro 8.14 programını kullanmaktayız,gerekli kurulumlarını yaparak yardımcı olmuştuk müşterimize,bu arkadaşlada görüşmek için fiyatlarımızı bildirdik fakat kendisinden bir dönüş olmadı bize,'' gf8 '' gibi görüşmüş olsaydık durum farklı olurdu elbet ama fiyat isteyen birisine fiyat vermek ve detaylı konuşmak için mail adresi vermenin haddimiz olmadığını öğretti birileri sağolsun...
gf8 adlı üyeden alıntı:
verdiği hizmetten anlayan birisi olsa
bu vpsleri bu ücrete heleki spam için paket önernez
versin =)) makinası kapandığında diğer müşterilere vereceği cevabı merak ederim =)
Sizin bu başlıkta yazdığınız bir önceki mesaj gözüküyor mu?Arkadaşa soru sormuştunuz mesajınızda ama yok şimdi,,geçenlerde ''Seven_46'' sanırım flood yaptığı için ceza almıştı başlığı açan arkadaşta şuan o konuma düşmüş,mesajı yazdığımda da sizin yazdığınızı görmeyerek yazdım,daha önce birkaç konuda daha yazılanlar silişmişti diğer söylediğiniz şeylerden ben utandım,cevap verilmeyecek nitelikteler...