S7V7N adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sistem süper olmuş gerçekten sinema sitelerinde çok dolanan biri olarak şunu demek isterim böyle bir sistem tek kişiye satılmalı 1 den fazla kişiye satılırsa bence yazık olur ve bot olayı saçma olmuş yine yazık olur sinemalar.com vs. bot ilemi çekiyorda professenel ciddi bir site yapmak için bot olayını saçma buluyorum ha ben 10k ya razıyım dersen durum başka o zaman tabi...böyle bir sitem kurulup sağlam bir işe giriliyorsa sinemalar.com un yaptığı gibi yabacı film haber siteslerinden anlık her gün film haberleri almak lazım(çeviri özgün vs.).bunun içinden 7 gün ve günün belli saatleri siteyle ilgilenilmesi gerek site sahibinin elbette işi olduğundan aylık parayla editör tutulabilir...bunlar yapılırsa belli bir süre sonra sinemalar.com a ciddi anlamda kafa tutulur...
Teşekkürler öncelikle.

Satışımın sebebide ilginecek vaktim olmaması zaten. yoksa bende ilgilenince eminim iyi yere gelir.

Bot ile ekleme kolaylık olması için. çünkü her salona filmleri eklemek ciddi vakit ve emek gerektiren birşey. ama zaten yönetim panelinden manuel olarak ekleme yapıp istenen salondan istenen film silinebilir. tam kontrol y.panelinde var.

sadece seanslar botla çekiliyor. diğer içerikler kullanıcı odaklı eklemeli zaten.özgün sistem düşünenler için zaten bu sistem.

@AdanaDemirspor

asp olmasa sanırım 3 kişiye çoktan satıcaktım neden aspye bu soğukluk anlamadım.