aLp3R3n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi biraz gerçekçi konuşacağım. Ben bir üniversitenin malzeme metalurji mühendisliği bölümü 3. sınıftan terk bir insanım. Üniversiteye giden insanların %90ı çift anadal hayalleriyle gider ama görürkü tekrar össye girip istediği bölümü kazanmak çift anadaldan çok daha kolay.

Bak dostum çap yapmak hayaliyle gidersin bir hoca gıcıklık yapar bir bırakır kalırsın matematikte öyle.Bir anlık çalışmamandan çat diye bir dersinin notu düşer herşey biter. Bunlarıda düşün risklerini hesap et öyle yaz yazacaksan ama asla çap yada yatay geçişe güvenme çok sakat onlar çok.
İşte olay budur
Zamanında işte çift anadal yaparım süper şeyler olur falan filan derken şu anda çift anadalı geçtim yan dalıda geçtim ortalama 1in altında 14 kredi verdiler onlarla da alttakileri temizlemeye ancak yetiyor.Bu sene össye girdim hiç çalışmadan artık 90k olduk bakalım başka bölümlere geçmek dileğiyle.Arkadaşın söyledikleri de aynen benim yaptıklarımla örtüşmüş durumda.
Sen hiç ibretülversite'yi izlemedin galiba Ha işte oo video tam bir üniversite öğrencisini bütün netliğiyle anlatıyor.
Başarılar..