berkay1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yılmaz arkdaşım 1 gundurkonuya bakamıordum sağol içini dokmusun buraya ben paraya acıl ıhtıyacım olmazsa satmam heralde ayrıca senden sunu soluorum lütfen bu sıte bu hali ile bile nekadar edermıs bı solermısın maden benı okadar aşşalıyıcı konusuosun soledıklerıme ıtımat etmıorsun r10 bı piyasa var ve herkes lugesoft lisansını nekadar ettını bılır bı sen de bakım lütfen okadar yazmıısn maden su haliyle nekadar edermıs bı duyum bakalım ayrıca sıze sayyac.com bakın dedım bu ıslerden anlıyan ınsan haftalık nekadar yaptını eskı haftalarda gormesı gerekır ama herneyse sen resmen konuyu baltalayıcı konusuorsun hıc ö.d r10 alaha sukur temız ınsanlar cok bızım hakkımızıda koruyan cıkar ve cıkmısta sağolsun arkadaşım yazın msjlar ıcın ama lütfen adaletli davranın itraderlerime bakarsanız 2500 v.s gıbı bırcok alısverım oldu bunların bıle yeterlı olması gerek ama ınsanların kalbinde bır durum soz konusu onun ıcın kımseye bırsey demıorum hayırlısı nasip kısmetse satlır zaten
Hocam Sen neyden Bahsediyorsun Seni neden aşağılayayım..Sadece garanti veriorsun ya 3-4 k işte buna kimse garanti veremez .. O zmn satış yaparken daha MANTIKLI Hareket edelım.