1)Forumun açılma tarihi radminin üye oluş tarihi olmaz. Konuda kanıtlarıyla sundum bunu. Çünkü ****** radminden 2 gün önce üye olmuş olarak gözüküyor. Bu yüzden radminin üye olduğu tarih r10'un açılış tarihi sayılamaz.
radmin üyelik tarihi:28.06.2005
2)ben domainin ilk reglendiğinden günden itibaren radmine ait olduğunu belirtmedim zaten. İlk olarak fan sitesi için alındığı sonra radmin tarafından Webmaster forumuna dönüştürüldüğü yazdım.
3)yöneticilerin tamamına tanıtmam yanlış olur. Sebebinide makalemde belirttim. R10 sık sık mod değiştiren bir forum. Yeni bir mod gelip , eski modlardan biri gidebiliyor. Bugun mod olan yarın normal bir üye olabilir. Bu yüzden sadece kalıcı onları ve göz önünde olan kişileri tanıtım. Konu altınada gerekli notu düştüm. Seninde yazdığın gibi "Eski Modlar" , artık onlar pek göz önünde olmadığından tanıtmayada gerek yok.
4)aldığı saldırıları ele aldım+reklam hizmetinide ele aldım. Ancak sanırım makaleyi tamamen okumamışsınız.
bildiğimi sanıpta birşey tanıtmadım hocam , az öncede belirttiğim gibi orda kendi şahsi görüşlerimi içeren hiç bir yazı bulunmamaktadır. Tamamen forumun şuanki durumu göz önüne alınarak yazılmıştır.
https://www.r10.net/members/736-desperrado.html 20.04.2005

en eski üye

şaka bir yana manuel olarak ****** üyelik tarihlerini değiştirebiliyordu. Hatta bir konuda msn üzerinden zamanında istek yapıldığını onları kırmamak için üyelik tarihini düzenlediğini söylemişti. Hatta bi ara yanlış hatırlamıyorsam labidunun üyelik tarihi doğum tarihiydi