hocam ****** üyelik bilgilerini değiştirdiyse diyebileceğim bir şey yok ben sadece şuanki bilgilere göre bir değerlendirme yaptım. Doğrudur r10 da yeni sayılırız ancak bir kaç yıldır bu forumda olanların dahi söyledikleriniz hakkında bilgisi olduğunu pek sanmıyorum. Çünkü bu tür konular forumda pek konuşulmuyor. Radmin kimdir diye konu açıldığında dahi herkes alaycı bir yaklaşım gösterip konuyu kilitletiyor. Yani bilgilendirecek kimse yok.

mod konusuna gelincede , yöneticiler arasında zeynelkoc adlı üyeyi koysam , forumun yönetim takımına bakıcaklar bu kişiyi bulamayınca kim bu kişi diyecekler. Zaten makalede daha önceki modlara veya yöneticilere bir şey söylenmemiş. sadece şuan göz önünde olan yöneticilere yer verilmiş. Erhan,zenelkoc bu kişiler eski modlar olabilir ancak sonuçta şuan yönetici değiller. Onlara bir saygısızlık yapıldığınıda düşünmüyorum. Sonuçta bu kişiler hiç olmadı veya bu kişilerin bir yararı olmadı diye bir şey söylemedik sadece şuan yöneticilik yapan kişileri belirttik. Bundan kaç yıl önce yöneticilik yapmış kişileri güncel bir makalede yazmak saçma olur. Forum üzerinde hakları olabilir , saolsunlar deriz ancak şuan mod değiller. Tavsiyeniz üzerine makalemde bu kişilerin eski emektarlar olduğunu belirteceğim.

R10 u biz yaptık demedim zaten makalede kim yaptıysa Allah razı olsun da , makalede r10 da kimlerin emeği var diye geçen bir kelime bile yok , neden konuyu diğer modlara saygısızlığa getirdiniz anlamadım.