Dostum doğru olduğunu sandığın şey aslında doğru değil onu anlatmaya çalışıyorum.

******, radminden önce bu forumda değildi. ****** 3yıllık bir nick ve muhtemellen eski bir üyelikle değiştirdi v.b gibi birşey yaptı. Kendisine sorarsan zaten size anlatacaktır. Kayıt tarihleri zaten kesin yanlış çünkü benim üyeliğim 05-07-2005 ise o zaman ****** yoktu bunu demek istiyorum. Labidunun nickiyle ilgili hikayesi başkadır ve sorup öyle makale yazsaydın daha iyiydi.

Mod kısmına düşündüğün şey iyi güzelde ordakilerin bana göre ****** belki biraz foruma normal modlar kadar katkıları olmuştur. Burada zeynelkoc, arki(erhan) en az 5 nickle, atakan, sweetdreams ve oxxi tayfası diyeyim onlar bilirler kendilerini burada yıllarca ne emek verdiler. Yüzlerce kavga ettik saldırı aldık. Kimisi binlerce tl zarara girdi. En önemlisi bizim zamanımızda herkesin radminle iletişimi vardı. Modlar da arada sırada toplanırdı. Her mod nerdeyse bir yerlere davet ederdi tatile de gittik,iftara da gittik bu forum için gün geldi kendi sitelerini bıraktılar ama buraya çalıştılar. Şimdi bunları bırakıp oraya 3-4isim yazmak bu yüzden saygısızlıktır dedim yoksa istediğini yazabilirsin sadece genel birşey yapacaksan genel olsun.

bu forumun kurucusuda ilk üyeleride iyinetten gelmiş insanlar olduğunu da belirtmen lazımki birden varolmadığımız bilinsin.