McCOY35

Hocam Uzagi Yakini Yok Bu Kanunun Lutfen Bir Tuketici Haklarinin Bulundugu Bir Buroya Gidin Size Detaylari Aktaricaklardir. Kanun Soyle: Alinan Herhangi Bir Teknolojik Urun Diyor yani uzaktan alinan veya elden alinan diye ayirt etmedigi gibi Cep Telefonu Haric Demiyor. Elektronik urunun disinda diyelim bir sozlesme imzalayip hizmet satin aldiniz o hizmeti dahi iade / feshetme hakkina sahipsiniz ilk 7 gunde.

IrfanAltay
Mesele imei degil o onlarin uydurdugu bir formaliteden baska birsey degildir. Biliyorum cunki bu isin icindeyim. Imei id sinden haric diger teknolojik cihazlarda mac id lisans id vb. bircok bilgi var cesitli cihazlarda onlar cep telefonunun imei id sinden daha onemli ustelik baskalari tarafindan kullanilirsa kopyalanarak asil sahibinin direk basi derde giriyor Savcilik devreye giriyor hemen. Bu Konu Derin ozetle sunu soyliyeyim iade surecinde size herhangi bir mazeret uretemezler. Her ne sebeple olursa olsun hatta kullanici herhangi bir sebep belirtmeksizin iade hakkina sahiptir bununda tek sarti vardir urun ayni alindigi gibi eksiksiz olmak zorunda (Kutusu, yapiskanlari, kablolari, el izi kir vb Olmaması Gerekli).

http
O yapistirdiklari muhtemel bandrol niteligi tasiyordur o acildigindan dolayi bedelini kullanicidan tazmin ediyorlardir.

Dedigim Gibi Bu Konu Cok Derin Bu Konuyu merak edenler tuketici haklarinin ofisine gidip bildirileri okusunlar. Tuketici mahkemelerinde gorev yapan avukatlarla bir cay icsinler. Arkadasimizin satis konusu amacinin disina cikiyor aklina takilan varsa pm atsinlar yeterli.

osal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürün Resmi;

Teknosa dan alınmış sıfır nokia e63 satılık.Ürünün tüm faturası orijinal kutusu herşey kutusunda sıfır faturası ile birlikte gönderilecektir.

Fiyat : 360 tl (380 tl ye ben aldım 20 lira zararına vereceğim.)

Not : Telefon Dün alındı.

Hayirli Satislar. Alan Gule Gule Kullanir ins.

Not: Urunu satan arkadasla herhangi bir bagim bulunmamaktadir. Kendisine yardimci olmak amacli birkac fikir verme niteligi tasiyan mesajlardir.