Dışarıdan atlamış gibi olacağım ama bu tutumunuzu anlayamıyorum. Her gün saatlerini tasarıma ayıran, her gün binlerce logo tasarımı görüp inceleyen kişileriz, 'akademisyen değilsen umurumda değil söylediklerin' gibi bir tutum izlemeniz yanlış. Benim fikrime göre de yanlış bir seçim yaptınız, ben olsam tolgi'nin çalışmasını seçerdim. Ama bu sadece bir fikir tabii ki de, buradaki tasarımcıların -iyi olsun, kötü olsun farketmez- fikirleri önemlidir, bunu söylemeye çalışıyorum. Önemseyip önemsememek size kalmış, sonuçta siz birinciyi seçmişsiniz kendinize göre, zaten kimse buna laf etmiyor. Biz de burada fikir belirtmekte özgürüz, yarışmaların ardından yorum yapma hakkına da sahip olmalıyız bence. Bir anlamda beyin fırtınasıdır bu.
İyi çalışmalar herkese.
Bu şekilde söylenirse sonuna kadar saygı duyar ve önemserim. Neden biliyor musun? Bak sen ne güzel demişsin
Alıntı
Benim fikrime göre de yanlış bir seçim yaptınız, ben olsam tolgi'nin çalışmasını seçerdim.
Benim fikrime göre, ben olsam kelimelerini kullanmayı bilmeli insan. Yoksa sende direk olarak
daha iyi çalışmalar var dersen sana da muhalefet olurum elbet de. Ama aynen ifade ettiğin şekilde ifade edersen kendini senin görüşündür saygı duyarım. Aradaki ince çizgiyi anlayın lütfen.
Bu arkadaş yarışmayı ilk açtığım günden beri en az 3 kişi ile tartıştı. Katılmayacağım sizde katılmayın dedi. 7-8 mesajı silindi moderatorler tarafından bu topicten. Yorumuna saygı duyarım ama bilirkişi modunu anlamıyorum. Umarım açıklayıcı olabilirmişimdir.