Ve sıralama yine değişti işte son durum
* Kulübün resmi sitesi
* İmzamdaki sitem
3 günde bir, birer birer üst sıralara tırmanmak gerçekten huzur veriyor ve mutlu oluyorum işin açıkcası bunda etkisi olan delphi911 arkadaşıma beni bazı konularda uyardığı için sonsuz teşekkür ediyorum. Şimdi ise ne kadar doğru birşey söylemiş olduğunu fark ettim fakat bu kadar kısa sürede bunun etkisini göstereceğini düşünmemiştim demekki bir bildiği varmış tekrar teşekkür ediyorum.
Şimdi gelelim asıl soruya ? Ya bundan sonra ! Önemli olanın bundan sonra olacağını aslında biliyorum peki kelimemde (bucaspor) kulübün resmi web sitesini geçebilirmiyim ? Daha önceki bir yorumda "Resmi sitesini geçme bence " diye bir yorum yapılmıştı ? Bunun belli bir sebebi varmıdır yani ne olabilir ne olunabilir neden böyle birşey söylenildi. Bana zararı dokunurmu ?
Şimdilik 2.sırada olmanın keyfini çıkarıyorum umarım bu keyfim uzunca bir vakit sürer..
Teşekkür ederim. Faydam dokunduğuna sevindim.
Hedef olarak her zaman kendine birinci sayfanın birinci sırasını edinmelisin. Zira aranan kelimede oluşan trafiğin %45 civarındaki kısmını bu sıradaki site alır.
Geçilemeyecek site yoktur. Yeterki sen doğru hamleleri yap, ve sıkı bir şekilde çalışmaya devam et.
Gelelim birinci sıra için sana tavsiyeme;
Hatırlarsan sana bir link analizi yapmıştım. Ozellikle, PR1 ve üstü linklerin hepsini incele. Ve buradaki sitelerden sende link almaya çalış. Bu linklerin PR değerleri yüksek ama sayıları az. Yani çok fazla sayıda olmadıklarından google da alarm zillerinin çalmasına neden olmadan edinebileceğin linkler.
Bunun dışında spor konusunda, özellikle futbolla ilgili sitelerden alabildiğin kadar link al (zamana yayarak). Kural şudur. Rakibini geçmek istiyorsan onun yaptığından en az bir fazlasını yapmalısın. (Tabi diğer ana unsurlarda eşitlik halinde) Şu anda rakibinle hemen hemen eşit duruma geliyorsunuz. Senin dengeli ve hesaplı bir link çalışması ile, dengeyi lehine bozman lazım.
Ikinci tavsiyem, eğer bütçen varsa, alan adının süresini en az 3 yıl daha uzatman.