Toklambis ve digiklan yazılarınızın neresini tutsam orası elimde kalıyor.
Birisi buzullarda yaşayan insanların çekik gözlü olmasını evrim'e bağlamış diğeri teknoloji evrimin en büyük kanıtı demiş.Yazdıklarınız o kadar saçma ki.
Kelime oyunu yapıyorsunuz ama sorumu cevaplamıyorsunuz?
Primatlardan bahsediyorsunuz, evrim milyonlarca yıllık bir süreç ise ve milyonlarca yıl sürdüyse neden 10.000 yıl önceki insanla ben aynıyım diyorum?500.000 yıl önceki neden aynı değildi diyorsunuz?İyide 500.000 ile 50.000 arasındaki iskeletler nerede o zaman?500.000 yıl önce insanlığın dünyada var olduğuda meçhül?Zaten evrimi savunanlar en erken 500.000 yıldan başlıyor.Çıkan iskeletler 50.000 yıla kadar gidiyor.Ayrıca Primatlardan başlayan bir dönüşüm var ise bu dönüşüm devam etmeli öyle değilmi?Veya o primatlardan dönüşmeyenler ortada olmalı en azından iskeletleri var olmalı?Ama ne tuhaftır ortada yok!Biyolojik süreçler birden şak diye kesilip ufak ayarlamalar yapmaz, bu kimyasal tepkimemi ki aniden dursun ya böyle saçmalıkmı olur?Eğer varsa ve aniden durursa bir Allah'ın var olduğuna kanıt teşkil eder.Buda evrimi çökertir.Çünkü Allah insanları topraktan yarattığını belirtiyor.Nitekim insan vücudunda dünyadaki tüm metaller mevcut.O zaman siz diyorsunuz ki evrim devam ediyor 20 lik dişi buna örnek iyi ama benim yaşım 28 hala 20 lik dişlerimi kullanıyorum.Kaldıki 20 lik dişini insanların çoğu artık kullanamıyorsa, bunun sebebi evrim değil daha çok alınan gıdaların kimyasallarının artmasından dolayıdır.Bebek yaştan itibaren o kadar kimyasala maruz kalırsan vücut işlevini yerine getiremez.Ama bu kalıtsal aktarılan birşey değildir.Bu yönde zerre kadar kanıt yok.
Yok eskimoların gözleri çekik, yok zenci insanlar var.Bu bahsettiğiniz şeyler sadece kalıtsal varvasyona giriyor.Vücuttaki feedback mekanizmasıyla alakalı bir durum.
Yazılarınız açıkçası bana göre çok saçma.
Not:
Alpero rep'ime karşı rep vermişsin.
rep to rep yasaktır.
Report ettim seni