buna üzüldüm açıkçası, logo yapıp ekleyip çıkıyorum, başka hiç birşeye karışmak istemiyorum ama yine yıpranıyorum, ankette de birileri haksız suçlamıştı, bunlar yarışmadan maddiyattan daha önemli...
şimdi senin düşüncen ile beğenmedim diyenlerinki bir değil, "hh maskotuna çok çok çok benzer" ne demek? almış azcık değiştirmiş, kopyalamış veya baka baka çizmiş demek, çalmış demek, buyrun yanyana koyalım çok çok çok benzer maskotları...
"daha iyiler vardı" gibi düşünenleri benim yönendirdiğimi de düşünmüş olabilirsin ki bana yüklendin ama ilgisi yok.. seçilmemek dert değil, ne sonuç çıkarsa çıksın, arkadaş beni msn e eklediğinde kutladım, ne seçimlerini eleştirdim, ne sitem ettim. diğerleri gibi bu da yarışmadır, biri seçilir kalanların emeği boşa gider, katlanamayan hiç girmesin zaten...
Haklısın sözlerinde ama onca katı eleştirye bir örnek verdim bende. Hani senin haricinde diğerleri diyor ya '' Eleştirmek serbest, istediğim gibi eleştirim'' diye. İşte bende eleştirdim. (İstemeden

) Bu konuyu onların bu kadar uzatması yalnış. Tasarımcılar kırılıyor inciniyor sonucu belirlenmiş bir yarışma bu. Neden ki bu kadar katı eleştiriler? Elbette eleştiri yapcaksınız yapmayın demiyorum haddimede düşmez ama lütfen dozunda. Bu bir ahlaki davranıştır acaba yüzyüzeyken bu derece sert olabiliryormuyuz? Ben şahsen olamıyorum, tolgi'ye yaptığım eleştiriyi yüzyüzeyken kesinlikle yapamam bu yüzdende burda da yapmak istememiştim.
Biri çıkar bizi küçük emrah'a benzetir. Biri ısıtıp ısıtıp ortalığı kızıştırır. Neden ki bu sinir harbi? gerekli açıklamalar hep yapıldı herşey net, uzatmanın manası ne!