CrimsonKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dışarıdan atlamış gibi olacağım ama bu tutumunuzu anlayamıyorum. Her gün saatlerini tasarıma ayıran, her gün binlerce logo tasarımı görüp inceleyen kişileriz, 'akademisyen değilsen umurumda değil söylediklerin' gibi bir tutum izlemeniz yanlış. Benim fikrime göre de yanlış bir seçim yaptınız, ben olsam tolgi'nin çalışmasını seçerdim. Ama bu sadece bir fikir tabii ki de, buradaki tasarımcıların -iyi olsun, kötü olsun farketmez- fikirleri önemlidir, bunu söylemeye çalışıyorum. Önemseyip önemsememek size kalmış, sonuçta siz birinciyi seçmişsiniz kendinize göre, zaten kimse buna laf etmiyor. Biz de burada fikir belirtmekte özgürüz, yarışmaların ardından yorum yapma hakkına da sahip olmalıyız bence. Bir anlamda beyin fırtınasıdır bu.

İyi çalışmalar herkese.

Açık sözlülük, eleştirme özgürlüğüde bir yere kadar. Herkes karşısındakini eleştirebilir ama bu hakkı var diye yerden yere vurma lüksü yoktur. Unutmamalıdır ki, kırıcı sözler kullanmak kolaydır (eleştiri özgürlüğünüze dayanarak söylüyorum) ama kırılanı düzeltmek çok zordur.

Ha, ''banane kırılırsa kırılsın yüzünü gördüğümmü var bu şahsın'' diyebilirsiniz. Bu da sizin ahlaki davranışınızla bir bütündür.

Şimdi bende gelip desem, ki bu söyliyeceğimi en baştan beridir dile getirmedim. Tolgi'nin maskotu www[.]hackhell[.]com un maskotunun çok çok çok benzeridir. Öğelerin konuş şekline bakarsanız anlıyabilirsiniz.

Ben bu cümleyi Tolgi'nin logoyu koyduğu zamandan beridir dile getirmiyorum. Neden? İş ahlakı. İşverene güveniyorum. Bu yarışmayı açtıysa bini bir ayıklacağını düşünüyorum.

E o zaman burda gelipte eleştirmek benim en doğal hakkım, hele ki tasarım konusunda ''uçarımmmm ben eleştirirken'' demek yanlış. Herşeyin bir sınırı vardır.

Arayüz konusunda da yarışma sahibi açıklamasını yaptı. Eğer bahsedilen arkadaş burda yazılanları görürse elbette iş verene PM ile ulaşacaktır.

Daha fazla konuyu kirletmemek ve tartışma ortamını engellemek amacıyla moderatörlerden konuyu kapatmalarını rica ediyorum.

Bana cevap vermek isteyen PM ile ulaşırsa sevinirim.