bLeedCry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banka hesabınızı eksiye düşürüyor banka yetkilileri. Sonra parayı çektiğiniz bankanın hukuk müşavirleri sizi bankaya çağırıyor. Diyor ki size ; bu parayı ödeyin yoksa hakkınızda yasal işlem başlatacağız. Sen Türkiye Cumhuriyeti Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun yürüttüğü kurallara aykırı davranabilecek bi' vatandaş isen ödemeyebiliyorsun tabii ama aksi ise o parayı seve seve ödüyorsun. Sonra sana avukatlık masrafları, dava masrafları gibi ekstra masraflar çıkartıyorlar. Yani kaş yapacağım derken göz çıkartmak gibi. ^^

Temkinli olun.
Alakası yok bilginiz olsun.

Google adsense konusunda ne olur ne biter bilmiyorum ancak şunu bilmenizde fayda var:

Bir şekilde o para google tarafından bankanıza yatarsa yok öyle bir eksiye düşme fln yanlışlıkla yatan paraları bile banka sizden onay almadan çekemez hesabı donduramaz vs.

Sizin hesabınıza yatan para miktarı, yatma şekli ne olursa olsun sizin paranıza sayılıyor ve banka sizden onay almadan işlem yapmıyor. Siz onaylamazsanız evet yanlış yattı diye o para size kalıyor. Defalarca hem yatıran hem şahsıma yatan olarak tecrübesini ciddi rakamlarda yaşadım.

Yok google mahkemeye verir yasal işlem başlatır bunlara inanmayın sakın bir şekilde o para sizin hesabınıza yatarsa google değil kralı gelsin.