frmpostcusuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allahın emaneti bence şöyle oluyor sen sevgilinle dolaşırken birisi yada bir kac kişi gelip laf atsa sizin oaraları bilmem ama bizim buralarda oluyor sen laf atanlara hey hemşerim ne oluyor gibisinden çıkışmazmısın senle gezen kızın senle oldukca namusu senden sorulmazmı? bannane hocam kim kiyerse giysin kim bakarsada baksın ben teksilciyim 10yıldır işe mini eteklede gelen var gelmeyende var tabi her mini etekle gezen bayanlar ben demiyorumki kendilerine baktırmak için giyiyorlar ama inan çok fazla değil 2 ay teksilde çalış mini etekli giyinen kızları dikkatlice bi izle hocam % kacı kendine ilgi çekmek için giyiniyorlar...
Ya arkadaşım çok ayrı bir düşüncen var laf atmakla ne alakası var şimdi kim kız arkadaşına laf attırır ? Sizin orayla bizim bura arasında ne fark var. Yer farkı önemlimi kız erkek ilişkilerinde bukadar cahilmisiniz ankaralılar laf attırmaz izmirliler laf attırır hesabına getiriyosun. Benim kız arkadaşıma yakışıyor ayda 2 defa mini etek giyiyor ben giydiririm müsade ederim kimsede karışamaz bişeyde diyemez yolda gelen bakar giden bakar o bakanın kişiliğidir kim olsa bakar. Ama gelipte laf atacak cesareti bulamaz buna emin ol.

Ha bu arada bu kız arkadaşının güzel bacaklarını kıran arkadaşıma unuttum söylemeyi benimde 18 yaşında bir kız kardeşim var olaki senin gibi bir erkek arkadaşı olup bu dediğin hareketi dener inşallah ondan sonra insanın kemikleri tek seferde nasıl kırılır çok güzel test ederim