_KaRTaL_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türk erkeğinin kanında var kardeşim. ~KISKANCIZ~
Sevdiğim insanın tenini benden başkası göremez. Görürse anlamı kalmaz ki aşkın kaldı ki ben ona sevdiğim diyemem...
Bu konuda da 1 mesaj yazayım ve çıkayım artık sonuçta tonlarca insan görüyoruz dışarıda hem öğrencilik zamanı hem şuan için diyorum benim düşüncem kıyafetin açıklığından ziyade kıyafetin tarzı falan önemli.Öyle birşey giyerki kız normaldir açık bir yanı yoktur ama açık kızdan daha çekici göz alıcı olabilir.Bence bu daha kıskandırıcı ve sinirlendirici bir durumdur.Göze çarpıcak bir giyim olmadıktan sonra problem yok.Tabi bu yerden yere değişir istanbulda kimsenin dönüp bakmayacağı bir kız ve giyime başka yerde hatta istanbulun başka semtinde dönüp laf atanlar bile çıkabilir.

Kızlarında işi zor ya birkere yolda karşılaştım daha doğrusu kulak misafiri oldum erkek kıza baskı yapıyor böyle giyinme diye.Çaktırmadan baktım kot pantalon var üstünde de askılı body diye hitap ettikleri şeyden giymiş.Öyle çok güzel yada çok dikkat çekici bir kızda değil gayet sade duruyor bence.Neyse çocuk öyle baskı yaptı ki kızı orda ağlattı diyor bizim mahallede böyle giyinmezler yok öyle falan kızda diyor ama ben evvelden de böyle giyiniyordum ozamanlar birşey demiyordun niye şimdi böyle yapıyorsun diyor biyandan da ağlıyor önceden başlamışlar demek tartışmaya.Yazık bence kızada başta çıkana kadar kıza ses etmiyor çıkmaya başladıktan sonrada onu giyme bunu etme baştan o kızla çıkmasaydın ozaman kıza baskı yapmanın ne alemi var ki öyle abartı birşeyde yoktu giyiminde hani benim ortak arkadaşlarım olsa karışacaktım yazık ya kızı ne ağlatıyorsun diye ben üzüldüm kız ağlayınca.