ben her önüme gelen kızı sevmediğim için ve sevdiğim kız benim gözümde hem karımdır hemde Allahın emanet bir güvercinidir ben sevgilimden bazı özel şeyler isterim fazla açık giyinmemisini mesela oda benden bazı özel istekler isteye bilir tabikide yanımdayken başka kızlara bakma gibisinden bu sadece bir örnektir başka taraflara gitmesin... sevgilim dediğim kişi eğerki başkaları bana baksın diye yada kendi egolarını tatmin edecek diye mini etek giyecekse öle sevgili olmaz olsun... sevgilimle düyünede giderim yemeğede giderim sinemayada giderim ama fazla açık secik kızdan bana sevgili olmaz...
Allahın emaneti nasıl oluyo acaba sevgilin sana şimdi dini konulara girmeyelim flört etmenin dinen durumunu araştır istersen. Din konunusa girersen çok şey haram vs. Her kız başkası baksın diye mini etek giymez bu konuda kendisine baktırmak için giyiyo demek saçma olur. Kimse kimsenin içini bilemez. Nekadar etekli namuslu kızlar ver nekadar başı kapalı başka şeyler var. Mini etek giymesi zaten sürekli olan birşey değil ayda 30 gün varsa 25 gün mini etekle dolaşmaz en fazla 2 3 gün.