frmpostcusuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi şöyle hocam burası forum olduğu için tam anlatamam ama msnimi eklersen daha ayrıntılı anlatırım...
bu konuda fazla dini bilgim olmadığından konuya boş boş yazmak istemedim dini inac güzel bişi mini etek giyecek kızın dini inancındanda şüpe ederim...

ben her önüme gelen kızı sevmediğim için ve sevdiğim kız benim gözümde hem karımdır hemde Allahın emanet bir güvercinidir ben sevgilimden bazı özel şeyler isterim fazla açık giyinmemisini mesela oda benden bazı özel istekler isteye bilir tabikide yanımdayken başka kızlara bakma gibisinden bu sadece bir örnektir başka taraflara gitmesin... sevgilim dediğim kişi eğerki başkaları bana baksın diye yada kendi egolarını tatmin edecek diye mini etek giyecekse öle sevgili olmaz olsun... sevgilimle düyünede giderim yemeğede giderim sinemayada giderim ama fazla açık secik kızdan bana sevgili olmaz...

Herkesin düşüncesine saygı gösteririmde şu tip cümleler kurmayın birazdan burasıda birbirine girecek kıyafetten giyiminden ötürü kimsenin inancından şüphe etmek kimsenin haddine değil.Büyük şehirlerde yaşayanlar gözleriyle tanık oluyor tam tersi olanlarında parklarda sahillerde neler yaptığına.Herkesin giyimi kuşamı hayat bakışı kendinedir.Ve asla kıyafetine göre bu inançsız diyemezsiniz.Çoğu arkadaşın yaşı küçük heyecanla yazıyorlar ama bu yanlışa düşmeyin.Allah bilir kimin içi temiz kim daha fazla ibadet ediyor kim daha fazla inanıyor bize düşmez bunu eleştirmek.Aman yani burda akıl verirken günaha da girmeyelim.