şimdi şöyle hocam burası forum olduğu için tam anlatamam ama msnimi eklersen daha ayrıntılı anlatırım...
Siz sanırım sadece insanların ne diyeceğini, sadece diğer insanları düşünüyorsunuz galiba? Ben eşime, eşim olacak Sevgilime asla mini etek giydirmem. Bunu dışarıda başkaları birşey der diye değil, Dinim YASAKLADIĞI için giydirmem.
bu konuda fazla dini bilgim olmadığından konuya boş boş yazmak istemedim dini inac güzel bişi mini etek giyecek kızın dini inancındanda şüpe ederim...
yanlış düşünce. insanlar bakıyor diye giydirmemek olmaz. sevgiliniz diyor konuda karınız demiyor. kız sana dese sen ne karışıyosun bana kocammısın nişanlımmısın diye ne diyeceksin ? yol vereceksiniz birbirinize herkes kendi yoluna. Düğüne gideceksin vs özel biryere etek giyecek. Mini etekten mini eteğe fark var ama yolda ben rahatça gezdiririm kız arkadaşımı bakan bakar kimseye ne bakıyosun diyemessin sen şimdi millete hayvan diyorsun ama sen bakmazsan sendende şüphelenirim ben ilgini çekmiyomu bayanlar diye. Bakabilir sadece ben yanındayken laf atmaya cürret edemez ederse o kafasını gövdesinden ayırırım
ben her önüme gelen kızı sevmediğim için ve sevdiğim kız benim gözümde hem karımdır hemde Allahın emanet bir güvercinidir ben sevgilimden bazı özel şeyler isterim fazla açık giyinmemisini mesela oda benden bazı özel istekler isteye bilir tabikide yanımdayken başka kızlara bakma gibisinden bu sadece bir örnektir başka taraflara gitmesin... sevgilim dediğim kişi eğerki başkaları bana baksın diye yada kendi egolarını tatmin edecek diye mini etek giyecekse öle sevgili olmaz olsun... sevgilimle düyünede giderim yemeğede giderim sinemayada giderim ama fazla açık secik kızdan bana sevgili olmaz...