KMLGRLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önü kesilmemiş tek grup mu, yoksa olaylara karışmamış tek grup mu? Erdoğan bizzat kendi ağzından, o dönemde sorumluluğumda olan herkesi olaylardan uzak tuttum demiyor mu.

Zaman aşımı konusunda bilmen gerekir ki, insanlık suçlarında zaman aşımı işlemez. Yani diyarbakır cezaevinin o dönemdeki komutanı misal, zaman aşımından faydalanamaz.

İnciciler felan diye halka oynamak yerine diğer sebepleri görelim şimdi mümkünse.
Zamanaşımı olayını bana anlatacağına, mevcut siyasilere anlat. Teklifi veto etmek yerine bu gerekçeyi açıklasalardı madem ki böyle.

Halka falan oynadığım da yok, bizler robot değiliz günümüzün popüler maddelerinden biri olan inci ye dokundurdum sadece. Burada anayasayı biz hazırlamıyoruz, çok ciddiyet gerektirecek bir durum da yok benim için bu başlıkta, o yüzden relax takılıyorum ve bu halimden de memnunum.

Bana 1 tane sebep söyleyin dedin söyledim, diğerlerini yarın sıralayacağım malum yarın iş günü.

İlk cümlene de bir cümle ile cevap vereyim kısaca. Türban örneğini vereceğim. Bugünun problemi olan 30 yıllık türban 1980 ler de icat olmuştur. Yüzyıllık başörtü geleneği kullanılarak bir siyasi simge olarak bu dönemde ortaya çıkmıştır. Gerçekten de çok geride kalıp girmemişler olaylara.

Amacım başörtü - türban tartışması yapmak değil zaten bu tartışmaya girmem, eminim girildimi çıkılmaz işin içinden, kısaca anlatmak için örnek olarak kullandım.