paylaşım için teşekkürler
yorum var url kısmının altında very nice, godly, great blog thanks gibi ingilizce bişeyler sallayın gitsin
intext:"by. oggix.com" "Web URL :" buradaki "Web" kelimesi yerine "site" yazarsanızda bol blogspot bloğu çıkıyor bilginize
kısa aralıklarla ekleme yapmaya kalktığınızda şöyle "Please wait a few minutes to submit a shout again

" bir yazı çıkıyor yukarıda, onay aynı yerden olduğu için sizi url nizden tanıyor yani birkaç dakika sonra tekrar deneyin diyor o ing mesajda
mantıklı yöntem
Kaynaktaki bir arkadaş şöyle yazmış;
Teşekkürler faydalı bir bilgi olmuş. Bu arada, daha spesifik arama nasıl yapabiliriz bir fikriniz var mı?
www ile birlikte link vermiyor :S
Eyvallah

BU ve benzeri mesaj kutularının hepsinde işe yarıyorsa diğerlerine de bakalım.
teşekkürler.fikir oluşturması açısından da güzel örnek olmuş.
Çok güzel bir paylaşım. Teşekkür ederim. Bir ek de ben yapayım.
intext:"by. oggix.com" "Web URL :" +"anahtar kelime"
yazarak aratabilir konunuzla daha alakalı sitelere ulaşabilirsiniz. +"anahtar kelime" eklemesi, yorumlarda verilen diğer arama varyasyonlarında da kullanılabilir.
Kaynak kodunda link cikmiyor, gomulu oluyor chat box ta.. yani bir ....'a yaramaz.
orumcekler kaynagi okur, goruntuyu degil
neresi guzeldi ?? bir bakin isterseniz, kaynak kod da cikmiyor linkler
Ben de detaylı inceledim. backlink olarak görülmez. Bunları arama motorları görmez. Sadece ziyaretçiler görür. Hitin dışında hiçbir faydası yoktur. Hit arttırmak ve reklam yapmak amaçlı kullanılabilecek kolay bir yöntemdir.
Değişen birşey yok, yorumu gönderdiğiniz 100 lerce farklı siteden link almamış oluyorsunuz, aldığınız tüm linkler sadece
http://www.oggix.com sayfasından. Bence hit ve reklam amaçlı bir yöntem. backlink için bu yöntem kullanılmaz ve uğraşılmaz.
Arkadaşlar gerekli yorumları yapmışlar. Kaynakta link kodunuz görünmedikten sonra yaptığınız çalışmanında bir esprisi kalmıyor.
Edit: Allah aşkına şöyle çocuk gibi -rep atmayın. Atacaksanızda, erkek gibi adınızı belirtinde görelim.
Fikir paylaşımı yapmak niye batıyor insanlara anlamıyorum.
5 dakika beklemek mi gerekiyor bir yere ekledikten sonra ?
tşkler güzel paylaşım en iyilerinden diyebilirim.
Herkese tşk.Gerekli acıklamalar mevcut. Backlink konusu artık eskisi gibi değil.Dünyaca ünlü oyun sitelerinin backlink yöntemi ile benzer.Onlarında kaynak kodlarında linki yok.Kısacası backlinkten daha yararlı olarak görebiliriz.