Adam burada tüyoyu vermiş
https://www.r10.net/1061282129-post2.html eğer sen bunu bile anlayamıyorsan buralara hiç yazma o millete dediğin eğitimleri git kendin al uzun bir süre.
--------------------
Benim tanıdığım tek gubuz vardı mahallemdeki kamil, ama inan sen onu geçtin gubuzlukta. Her yazışında sanki faydalı olmak adına değilde, ben çok bilgiliyim edası var. Benden büyük olduğunu düşünüyorum bu lafım için kusura bakma ama atalarımız senin yaptığına
ukâlalık demiş.
Satın denmiş mi, çıkış yapın denmiş mi?

Ondan önceki, konunun açış mesajına kast ettim ben, onu okumadın mı yoksa işine mi gelmedi?
Gubuz bir hakaretse sana onu aynen iade ediyorum.
Sen de 2. şıracı oldun herhalde. Olanı söylüyoruz, çok mu koydu olanı söylemem. %1,36 artış var işte 7 ay sonra, daha ne? Altın her zaman artar diye sıkanlar nerde? Ya millet bu desteksiz sallamalara kanıp, size güvenip altın alsa ne olacak? Hiç mi sorumluluk hissetmiyorsunuz? Sallayanlar "bence" bile demiyor, çok biliyormuş gibi milleti yönlendiriyor, ukala olmuyor, ben ders veriyorum ukala oluyorum ne ala memleket.
-----------------------
Provokatörler bende zaten yasaklıydı ama her bir mesajlarını açıp okuyordum, artık okumayacağım da. Kendisi yazar, kendisi okur; en iyisi hiç dikkate almamak.