HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  1. Bizim burada ama polise 18 yaşından küçükler taş atmıyor onları yaralamıyor.
  2. Bizim burada devletin askeri, memuru, kolluk güçlerine saldırı asla olmuyor.
  3. Bizim burada huzur var nedeni herkes bilgili nedeni devlet e zarar vermiyor devlet yatırımını askeri olarak değil eğitim olarak okul, sağlık ocağı, kampüs, hastane, araştırma olarak yapıyor.
  4. Bizim burada kaçakçılık oradaki kadar yok.
  5. Bizim burada herkes vergisini veriyor
  6. Bizim burada herkes elektrik faturasını ötüyor.
  7. Bizim burada herkes su faturasını veriyor ve devlet (belediyeler) suyu olmayan köy bile bırakmadı her yer su, çeşme, pınar.
  8. Bizim burada dağ sadece yayla için ve türbe senliklerinde çıkılıyor.
  9. Bizim burada dağ (yayla, türbe ziyareti) sırasında dağdan ateşle bölücü örgüt lideri resimleri ile millet inmiyor.
  10. Bizim burada doğudaki gibi yapanları VATAN MİLLET SAKARYA diye dövüyorlar.

HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet burada olmuyor hemde hiç olmuyor terör örgütü yandaşları.
Yani terör olarak hiç bir saldırı yok devletimize karşı.
Boşver çocuk. Uğraşma. Doğu'yu gördüğünde anlarsın beni.

NepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım sen benim polisimle askerimle ilgili konulara yorum yazma. Seninde kimin safında olduğunu gayet iyi biliyorum. Kaç tane böyle konu varsa hep muhalefetsin. Sen kimsin ? Neyi savunuyorsun ? Bak o taş atan çocuklar serbest diye bugün yine taş atıyorlar. Elbet bir gün gelicek.Halk sadece eylem değil isyan çıkaracak yakındır.Oralarda bir tek yaşayan sinek kalmayacak. Ozaman o taş atan çocukları da görücez, Analarını da Babalarını da Senin gibi o şerefsizleri savunanları da.

Bunlar vergi vermezler, polisime, askerime taş atarlar nerde zarar nerde ziyan bunlarda, ama yakındır, Hitler bile ayakta alkışlayıp şapka çıkaracak görüceksiniz.
Hoş geldin devlet bey

burdan çığırtkanlık yapması kolay. Heryeri ocağın gibi uluyabileceğin biryer sanma. Sen kendini ne sanıyorsun ? üstün ırk falan mı? Ayrıca ******** onları savunanlar değil, senin gibi onlara kan kusturmaya çalışanlar.