hah işte böyle. 3-5 kişi taş attı diye, olaya herkesi dahil edemezsiniz.
bende taş atmalarını istemiyorum. illa camdan mı atlayayım ?
Arkadaşım sen benim polisimle askerimle ilgili konulara yorum yazma. Seninde kimin safında olduğunu gayet iyi biliyorum. Kaç tane böyle konu varsa hep muhalefetsin. Sen kimsin ? Neyi savunuyorsun ? Bak o taş atan çocuklar serbest diye bugün yine taş atıyorlar. Elbet bir gün gelicek.Halk sadece eylem değil isyan çıkaracak yakındır.Oralarda bir tek yaşayan sinek kalmayacak. Ozaman o taş atan çocukları da görücez, Analarını da Babalarını da
Senin gibi o şerefsizleri savunanları da.
Bunlar vergi vermezler, polisime, askerime taş atarlar nerde zarar nerde ziyan bunlarda, ama yakındır, Hitler bile ayakta alkışlayıp şapka çıkaracak görüceksiniz.
Bende bir kez daha tekrarlıyorum, sen ve senin gibiler vatanımızdan yok olmadığı sürece, isterse ben dahil bütün ailem ölsün, bütün ailem bütün herkes şehit olsun yinede vazgeçmeyeceğim.Senin gibileri bu ülkeden kafa taslarını kesip ellerinize vermek için bütün varım yokum ile çalışıyorum.Buna da devam edeceğim, size ekmek yok su yok gidin kendi pisliğiniz de boğulun Amerika gelip herşeyi elinizden alsın.