bilmene gerek yok zaten diğer dinleri İslam dini Kur'an da açıklamış musevileri hristiyanları yanlış yollarını.. Müslüman isen Kur'an ' ı oku yeter yanlış mı ?
Konuyla alakasız olabilir ama bak benim bir arkadaş da Hristiyanlığı öğrenmek için incil istemişti kutsalkitap.org dan bakın ücretsiz gönderdiler yanında cd falan cocuk okudu hristiyan oldu ben sogudum biraz cunku Allah ' a şirk koştu vs. sonra bu kitaptan bir tane de ben istedim çünkü bedn deaha önce din hocamız vermişti incili okumuştum biraz ve bu kıtaba da goz attım cok degısık seyler var gıbıme geldı. neyse bana da geldı bu kıtap sonra eskı dın hocama goturdum ondaki incille karşılastırdım ve kitap baştan sona tamamen farklı hanı dil olarak degıl cevırı olarak degıl tamamen asparagas yanı din ögreneyım derken aşılanmayın da .. neyse sonra kitabı boş arsada yakmıstım

ha bu arada bana sureklı dergi vs. attılar eve aradım dedım bır daha yollamayın tamam dedıler yıne yolladılar aradım yıne yollamayın demedım mı ben sıze dedım ben webmasterım bı sıte yaparım o kıtabın ıncıl olmadıgını butun alem ögrenır dedım atmadılar bıdaha
dikkatyani.