heLLoFtHewoLf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok komiksin sen ya , oturdum senin şu yazdığına gülüyorum şu anda.
Arkadaşım delimisin divanemisin ? o 2 si aynı şeymi, bu halk şu anda patlamaya hazır bomba gibi zaten şehit üzerin şehit haberi geldikçe, az daha çıldırtırlarsa değil 8 araba 8 il yanar senin haberin yok. Böyle ucuz siyasetler karşılaştırmalar yapmayın.

Yanlışsın, neden yanlışsın biliyormusun 15 ila 20 yaş arasındaki her kişi hayat hakkında yeterli bilgiye sahiptir, neymiş çocukmuşmuş bilmezmişmiş, alakası yok , o gayet ne yaptığının farkında. Böyle alcaksın birine verceksin devlet malına zarar vermekten 30 yıl hapis, anasının hörekesini görecek, sonra bak bakalım başkası yapıyormu.
Sen ne boş beleş bir insan görünümü veriyorsun böyle. Doğuda ki iller patlamaya hazır olunca terörist, batıdakiler patlamaya hazır olunca vatan millet sakarya. Sizin kafa yapınız bundan ibaret işte.

Sen ordaki insanlara 30-40 yıl hapisler verilmedi, işkenceler yapılmadı, idam edilmedi, öldürülmedi sanıyorsundur şimdi.

karacoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ülkenin adaletinde sorun var. Kimliksiz gezdin diye terörist muamelesi görüyorum ben İstanbulda. Böyle oldumuda sal gitsin anasını satayım. Sistem yanlış...

Taş atma, siyasi mitingler gibi provokasyon olaylarında güvenlik güçlerine tam yetki verilmelidir. Taşı gördüğü an indirilmelidir. Kimyasal silahta kullansınlar. Bakın bir daha taş atan çıkıyormu. Taşı atıp kaçıyorlarmı kaçtıkları mahallenin üstünde atacaksın bombayı sileceksin bunları haritadan.

Nazi subayımız eksikti o da teşrif etti kafatası takımı tamamlandı.

ahtapot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
inegölde hainlik yapanı kim savundu göster bana camdan atlayacağım. yapılan ropörtajlarda da inegöllüler kınıyor bu olayı yapanları. kafaları arındırmak gerek 3-5 kişinin sorunlarını toplumlara mal edemezsiniz.

Doğuda ki insanlarda kınıyor PKK'nın yaptıklarını. Yaptırdıklarını. Ben buna aldırış ettiğinizi görmedim. Sadece lafta "Biz kürt halkını seviyoruz. PKK'nın onlardan ayrı olduğunu biliyoruz" vs. diyorsunuz.