7 sayfa okumak istesem size birşey yazmazdım. Hem okuyup cevap veremeyeceğim ki onları, siz benim mesajıma cevap verin ben de sizinkine vereyim birşeyler öğrenelim.
Birbirimizi kandırmayalım. Erdoğan'ın, ne şekilde olursa olsun iktidardan düşmesini canı gönülden istiyorsunuz. Menderes'te de istediniz, Özal'da da istediniz. Devlet millet içindir sloganını hep sağ hükümetler aşılamaya çalıştı ama. Soldakiler hep halkı kiracı, devleti ev sahibi olarak gördü.
Ben en ufak Ecevit imasında bulunmadım. Sizin kuruntunuz.
Benim adım soyadım belli ayrıca.
Teşekkür ederim
54 doğumlu biri, 94 yılında belediye başkanı oluyor. Hayati Yazıcı çok güzel özetliyor; Başbakan, 1994 yılında dünyaya gelmedi. 17 yıllık iş adamlığı var.
80 doğumlu biri iş adamı olamaz mı? 30 yaşında. Ahmet Özal hakkında zamanında yazılıp çizilenleri biliyorsunuzdur. Erdoğan'ın çocuklarıyla Ahmet Özal'ı benzetiyorum ben.
54 doğumlu biri İETT de memur oluyor, memur olarak çalışıyor ardından 80 darbesinden sonra siyasete giriyor ve 83 yılında ilk belediye başkan adaylığını koyuyor, ardından siyasi hayatını hepimiz biliyoruz zaten yazmaya gerek yok belediye başkanlığı vs.
Benim sorduğum şey hangi aralıkta bu kadar başarılı bir ticaret hayatı olmuş ?
Ayrıca 30 yaşında ki biri elbette iş adamı olabilir bunda bir problem yok. Asıl problem 30 yaşında ki bir "işadamı" nın milyon dolarlık gemiler almasıdır. Bu sermayeyi toplamak için uzun yıllar ticari hayatını sürdürdü sanıyorum. Aslında burada da bir gariplik yokmu ? Her ne kadar askere gitmese de bu kişi yani oradan bir zaman kazanımı olsa da başbakan ın arkadaşı tarafından sağlanan burslarla eğitim hayatını yurt dışında en iyi şekilde sürdürmüş ve hayatının belirli bir dönemini eğitim için ayırmıştır, sorumu bu kişi içinde soruyorum. 30 yaşında ki biri milyon dolarlık yatırım yapıcak sermayeyi hangi aralıkta ve nasıl sağlamıştır ?